Laurențiu-Ionel de când a ”aterizat” în casa Zmelior, nu are odihnă;) Așa că acum l-am supus la noi teste;) Se pare că își face treaba tare bine;)
Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase ciocănelele curățate și spălate. După ce a expirat timpul, se procedează la fel cu celelalte șase ciocănele;) Între timp se curăță fasolea galbenă și se rupe în bucăți mai mari. După ce s-au prăjit parțial, ciocănelele, se scot din vas, apoi în sosul rămas, se pun la prăjit ceapa, morcovul, tițele de țelină tocate mărunt, la programul FRY ptr cca 10 minute;) Apoi se așează un strat de păstăi, alias fasole galbenă;), ciocănelele, apoi din nou fasole;) Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu cca. 500 ml apă rece și roșiile bucățele. Se setează aparatul la STEW, pentru 1 oră;) După ce a expirat timpul, se adaugă mărarul tocat mărunt;) Savuros pot să spun, mai ales că nu s-a simțit deloc vreun abur de mâncare în bucătărie;)