MyFancyCake

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 10.05.2011

RETETE62
PRIETENI52
Retete

Guacamole

In Aperitive / Garnituri la 5 Ian 2012

Taiem fructele de avocado in 2 si scoatem samburele (unul din cele 2 fructe le pastram pentru a servire). Cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa de avocado. Stropim avocado cu suc de lamaie pentru a preveni oxidarea.Intr-un blender pasam  avocado, usturoiul, ceapa si rosiile. Potrivim de...

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

In Prajituri la 3 Ian 2012

Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el. Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si esenta de migdale. Cand compozitia se intareste di nou, adaugam zaharul fin, cate 2 lingurite o data. Peste albusurile batute spuma se...

Fursecuri cu martipan si fistic

In Prajituri la 27 Dec 2011

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina. Framantam bine si mai adaugam cate o lingura de faina (daca este cazul) pentru a obtine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la frigider 1 ora....

Placinta cu pui si masline

In Pui la 18 Dec 2011

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute. Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu...

Banuti cu portocale si ghimbir

In Prajituri la 16 Dec 2011

Amestecam faina cu nucile, zaharul, sarea si coaja de portocala. Adaugam untul si ouale. Framantam bine si adaugam si ghimbirul ras. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la frigider 1 ora.Pe masa bine infainata intindem o foaie de aluat groasa de aproximativ 5 mm. Decupam cercuri cu...

Mere, pere...in aluat

In Prajituri la 6 Dec 2011

Intr-o tigaie topim 1 lingura de unt. Calim migdalele taiate 2 minute, apoi adaugam cubuletele de pere. Nu uitam sa aromam amestecul cu esenta de vanilie, miere si 1/4 lingurita scortisoara. Lasam umplutura la foc mic timp de 5 minute.Curatam merele de coaja si scoatem casuta samburilor...

Rulouri Caprese

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2011

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut 10 minute, apoi o adaugam peste faina proaspat cernuta amestecata cu sare. Amestecam apoi adaugam restul de lapte si uleiul de masline. Framantam timp de 10 minute pana obtinem un aluat elastic...

Pui Caprese

In Pui la 5 Oct 2011

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare, piper, boia si 3 linguri ulei de masline. Lasam amestecul la marinat 2-3 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata. Dupa trecerea timpului de marinare, rasturnam tot amestecul intr-o...

Supa crema de broccoli

In Supe la 4 Oct 2011

Untul si ulei de masline se incalzesc si se adauga ceapa, pastarnacul si telina taiate cubulete. Se calesc 2-3 minute si se adauga 2 litri de apa calda. Cand incepe sa fiarba adaugam broccoli desfacut in buchetele mici, dovleceii si cartofii cubulete si sarea.Se fierb, apoi se lasa sa se...

Pastrav la gratar

In Pastrav la 26 Sep 2011

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii. Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu  o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de...

Prajitura cu piersici

In Prajituri la 21 Sep 2011

Curatam piersicile de coaja, le feliem si le amestecam cu 100 gr de zahar. Batem ouale cu 200 gr de zahar si cu zaharul vanilat timp de 15 minute. Adaugam apoi uleiul, faina amestecata cu praful de copt si coaja de lamaie. Ungem o tava cu 100 g de unt si aranjam feliile de piersici....

Supa crema de usturoi

In Supe la 20 Sep 2011

Taiem usturoiul felii si il prajim 1 minut in unt amestecat cu ulei de masline. Adaugam dovleceii taiati feliute si cartofii taiati cuburi. Mai lasam 2 minute pe foc, apoi adaugam supa de legume calda. Daca ne grabim si nu avem supa de legume, putem folosi apa, dar adaugam 1 lingura de vegeta...

Pastrav italian

In Pastrav la 15 Sep 2011

Se curata pestele si se sareaza.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimente. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii.Se lasa pastravul lae marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu est posibil lasati-l macar 3-4 ore.A doua zi  dam pestele...

Somon in crusta de pesto cu menta si fistic

In Somon la 12 Sep 2011

Pentru sosul pesto , punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o pasta fina. Daca nu folosim sosul in aceeasi zi il acoperim cu un strat de ulei de masline si il lasam in frigider. Intr-un bol cernem faina si adaugam 45 gr. unt taiat cubulete. Amestecam faina cu untul...

Frigarui de pui "Fancy"

In Pui la 7 Sep 2011

Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu...

Cherry Cupcakes

In Prajituri la 5 Sep 2011

Mixam ouale cu zaharul si cu vanilia. Adaugam uleiul si iaurtul. Cernem faina si o amestecam cu praful de copt, apoi o incorporam in crema de oua si iaurt amestecand prin rasturnare cu o spatula. Umplem formele de muffins cu aluat. Peste aluat aranjam ciresele fara samburi. (Inainte de a aranja...

Panna cotta cu fructe de padure

In Dulciuri la 30 Aug 2011

Hidratam gelatina in 150 ml apa rece timp de 10 minute. Amestecam smantana cu zaharul si zaharul vanilat si le punem pe aragaz la foc mediu pana ajung la punctul de fierbere. Adaugam gelatina si amestecam pana ce aceasta este complet dizolvata. Lasam amestecul la racit timp de...

Tarta Rustica

In Aperitive / Garnituri la 25 Aug 2011

Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider 1 ora. Dupa 1 ora intindem aluatul ai il asezam intr-o forma de tarta. Il intepam cu furculita pentru a nu se deforma la coacere....

Prajitura cu visine

In Prajituri la 15 Aug 2011

Preparare prajitura cu visine: Visinele fara samburi le amestecam cu 5 linguri de zahar si le lasam 1 ora la frigider, apoi le punem intr-o sita si le lasam la scurs pana pregatim aluatul. Pentru blat amestecam galbenusurile cu  praful de copt si le lasam 10 minute. Dupa ce au trecut...

Salata de dovlecei

In Salate la 8 Aug 2011

O reteta de salata cu dovlecei ce se prepara foarte usor si rapid. Spalam bine dovleceii si ii taiem rondele subtiri. Nu este nevoie sa ii decojim, deoarce coaja dovleceilor contine multe vitamine.Punem dovleceii intr-un vas de yena si adaugam uleiul si sarea. Amestecam usor astfel incat sa...

Perisoare de primavara cu sos de smantana

In Mancare copii la 4 Aug 2011

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora. Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute. Intr-o...

Salata de fasole verde

In Mancaruri de post la 3 Aug 2011

Daca alegem varianta proaspata sau congelata fierbem fasolea verde. Daca ne grabim desfacem repejor o conserva de fasole verde (noua ni s-a parut foarte buna cea de la magazinele Plus).  Zdrobim usturoiul si il amestecam cu zeama de lamaie, sarea si piperul (dupa gust) si uleiul de...

Mere Fancy

In Dulciuri la 2 Aug 2011

Curatam merele de coaja si le coacem 25 minute. Intre timp amestecam untul l(a temperatura camerei) cu gemul de caise si cu musli. Dupa 25 de minute, umplem merele cu aceasta compozitie si le mai dam la cuptor 10 - 15 minute pana se rumenesc.

Paste Chicken Alfredo

In Paste la 1 Aug 2011

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime. Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca...

Baghete cu ricotta

In Piine la 2 Iun 2011

Intr-un bol mic amestecam pliculetul de drojdie cu zaharul si cu 125 ml apa. Lasam amestecul la dospit intr-un loc cald timp de 10 minute. Intr-un bol mare amestecam faina cu sarea. Facem o gropita in mijloc si turnam amestecul de drojdie. Amestecam usor cu lingura, apoi adaugam ricotta,...

Salata Couscous

In Salate la 1 Iun 2011

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe adaugam couscous-ul si acoperim cu un capac. Dupa 5 minute amestecam couscous-ul pentru a desface toti bulgarasii. Intre timp taiem legumele in bucati mici si amestecam cu 2 linguri ulei masline,...

Bruschette Pomodoro

In Aperitive / Garnituri la 23 Mai 2011

Feliile de bagheta le asezam intr-o tava grill incinsa pana cand se rumenesc. Intre timp pregatim rosiile. Taiem rosiile in cubulete mici, adaugam ulei de masline, praf de usturoi, sare, condimente italiene sau busuioc. Frecam feliile de paine prajita cu cateii de usturoi. Acoperim...

Platou pane

In Aperitive / Garnituri la 17 Mai 2011

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase. Aluatul obtinut este un aluat mai gros decat cel de clatite. Lasam aluatul la rece minim 30 de minute. Intre timp pregatim legumele. Ciupercile si conopida le...

Cupe Paradis

In Dulciuri la 12 Mai 2011

In cupe sau pahare aranjam fructele. Pentru crema de gris punem 400 ml lapte la fiert. In momentul in care laptele fierbe adaugam grisul amestecat cu 100 ml lapte. Lasam sa fiarba la foc mic. Intre timp mixam galbenusurile cu zaharul si vanilia si il adaugam peste gris. Mai lasam la foc...

Supa crema de legume coapte

In Supe la 11 Mai 2011

Spalam cartofii si pastarnacul si le punem la copt. Separat facem o supa de legume (din morcovi, pastarnac, ceapa, telina). Cand cartofii si pastarnacul sunt coapte, se decojesc si se taie cubulete. Se incinge uleiul de masline si se adauga legumele coapte. Apoi se adauga supa.Se dau in...

Afisate 31 - 60 din 62 retete    

Postari recente

publicat la 17.11.2013

Salata de cartofi dulci

publicat la 31.10.2013

Cupcakes cu dovleac si ciocolata

publicat la 18.10.2013

Bruschette al Tono

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]