Paste Chicken Alfredo

de MyFancyCake in Paste, 1 Aug 2011 | 7904 vizualizari

 

Reteta originala a acestor paste este inca secreta...insa va invit sa incercati aceasta varianta cu care va veti impresiona cu siguranta musafirii.

Reteta se bazeaza pe o combinatie cremoasa de unt, smantana dulce si parmezan, putand adauga condimente dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit tagliatelle de la Panzani, insa pentru un gust de neuitat, va recomand sa folositi paste proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 ml smantana dulce Dorna
  • 100 gr unt,
  • 100 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 gr. Tagliatelle Panzani
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Chicken Alfredo:

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.

Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.

Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Chicken Alfredo" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci