Pastrav la gratar

de MyFancyCake in Pastrav, 26 Sep 2011 | 7297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura:
  • usturoi,
  • cimbru,
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.

Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu  o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.

Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]