Frigarui de pui "Fancy"

de MyFancyCake in Pui, 7 Sep 2011 | 4070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 iaurt,
  • ulei de masline,
  • usturoi,
  • sos Worcestershire,
  • condimente pentru souvlaki,
  • sare, piper,
  • rosii,
  • ceapa rosie,
  • ciuperci champignon brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui "Fancy":

Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3 ore (ideal de pe o zi pe alta).Taiem rosiile cubulete si ceapa rosie felii.Legumele le presaram cu sare si piper, dupa gust.Alternam bucatele de carne cu legumele pe bete de bambus si le punem pe gratarul incins (fara adaos de ulei).

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui "Fancy"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mimmi 1

08.09.2011, 10:48

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 11:29

Foarte bune
Eu nu pun sare pe carne, decat inainte de a o frige: ramane mai frageda in acest fel.

kamy 1

09.09.2011, 17:15

am vazut si eu pe...tv paprika...reteta asta super bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor