Rulouri Caprese

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2011 | 6247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina,
  • 1 cub drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie uscata,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 300 ml lapte caldut,
  • 50 ml ulei masline.Pentru sosul Caprese
  • 1 rosie mare,
  • 100 ml bulion (de preferat preparat in casa),
  • 50 ml ulei masline,
  • 250 gr mozzarella proaspata,
  • sare,
  • piper
  • busuioc (10 frunzulite)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri Caprese:

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut 10 minute, apoi o adaugam peste faina proaspat cernuta amestecata cu sare.

Amestecam apoi adaugam restul de lapte si uleiul de masline. Framantam timp de 10 minute pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Lasam la crescut 1 ora intr-un loc cald.

Pentru sos punem toate ingredientele intr-un blender si le mixam bine. Intindem aluatul sub forma de dreptunghi si il acoperim cu un strat de sos lasand o margine libera de aproximativ 2 cm apoi rulam.

Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de 2-3 cm inaltime pe care le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt.Din sosul caprese pastram 2 linguri si acoperim fiecare rulou cu cate o lingurita de sos.Coacem rulorile timp de 15 minute la 180 grade Celsius.Le putem servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Caprese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

03.11.2011, 13:16

Rumenite, rumenite !

MIUTA 1

04.11.2011, 00:37

Adinuta 1

04.11.2011, 16:07

Ce frumoase sunt! Si par asa bunee Trece la favorite si-o incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille