Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în timpul fierberii.
Între timp, tăiem cartofii şi dovleceii în cuburi mai mari şi tocăm restul legumelor. Le adăugăm peste carnea de pui şi...
Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine.
Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar.
Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta este fiarta.
Se fierb legumele si se sareaza dupa gust.
Se adauga sucul de rosii si borsul de...
Carnea, bine spălată, o punem la fiert într-o oală de 5 litri.
După ce începe să fiarbă, adunăm spuma formată ori de cate ori este necesar.
Adăugam legumele (taiate în bucăţi sau tocate mărunt) şi continuăm fierberea până ce carnea începe să se...
Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert.
Adunam spuma formata.
Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici.
Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse.
Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii.
Continuam fierberea pana incepe...
Taiem pieptul de pui, in cuburi mici.
Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.
Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc potrivit.
Potrivim de gust cu sare si suc de lamaie.
Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute,...
Fasolea, curatata si spalata foarte bine, se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, timp de 40-50 de minute.
Separat, fierbem carnea de porc taiata in bucatele potrivit de mari. Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar.
Intre timp, tocam legumele si le calim cu...
Se taie dovleacul (bostanul) in cuburi potrivite, se adauga cubul de unt si se seteaza din MENU programul FRY.
Intre timp tocam restul legumelor si le adaugam rand pe rand: dovlecelul, ceapa, ardeii capia si cel gras, pastarnacul si morcovul.
Le calim impreuna pentru 5 minute,...
Se fierbe carnea, adunand periodic spuma formata.
Se adauga legumele tocate marunt si se lasa la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca supa.
Se sareaza dupa gust si se acreste cu bors de putina. Dupa ce reincepe fierberea se adauga taieteii.
Dupa 5 minute aproximativ, timp in...
Taiem dovleceii in cuburi potrivit de mari si ii asezam intr-un vas, ii stropim cu ulei si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit (dovleceii isi vor lasa propriul suc).
Tocam restul legumelor dupa bunul plac si le adaugam peste dovlecei.
Lasam sa se caleasca usor (mai mult vor...
Taiem carnea in cubulete potrivite, o spalam in multa apa rece si apoi o punem la fiert in cei 5-6 litri de apa, la foc potrivit. Periodic adunam spuma formata.
Curatam legumele si le taiem marunt sau in cuburi/rondele.
Rosiile le decojim si le zdrobim sau le trecem prin razatoare....
Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).
Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.
Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.
Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam...
Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata.
Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate.
Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori.
Presaram verdeturile proaspete si o servim...
Spalam bine rasolul, il taiem in bucati si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata. Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei , dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba...
Curatam legumele de coaja si le taiem in cuburi mici.
Intr-o craticioara, punem untul, il topim si adaugam dovleceii.
Ii calim usor, dupa care adaugam cuburile de cartof si pastarnac, impreuna cu o cescuta cu apa.
Acoperim craticioara cu un capac si fierbem legumele inabusit, pentru 15...
Tocam legumele si le fierbem in 2-3 litri de apa pana ce sunt suficient patrunse. Saram dupa gust, adaugam uleiul, iar mai apoi borsul si sucul de rosii/bulionul, lasam sa dea intr-un clocot-doua si cu ajutorul unei lingurite (umede) luam cate putin din compozitia de ou si gris si o...
Carnea de gaina am pus-o la fiert intr-o oala (mare), plina cu apa (necesita timp indelungat de fierbere, iar apa se va evapora).
Ocazional am adunat spuma formata pana ce apa a ramas curata.
Cartofii, morcovii, pastarnacul si telina le-am adaugat intregi, alaturi de carnea fiarta,...
Fierbem carnea, intr-o oala cu 4 litri de apa, adunand spuma formata. Cand aceasta este bine patrunsa, adaugam legumele tocate dupa bunul plac sau pastrate intregi. Saram dupa gust si le fierbem impreuna cu carnea de pui atat cat este necesar. Strecuram apoi supa formata (carnea si legumele se...
Tocam ceapa marunt si o calim intr-un cub de unt. Cand devine translucida adaugam restul legumelor (tocate dupa bunul plac) , acoperim vasul cu un capac si le lasam la foc potrivit pana ce se patrund bine. Lintea o spalam si o adaugam peste legume, impreuna cu supa. Cand incepe sa fiarba adaugam...
Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce acestia sunt bine patrunsi.
Intre timp pregatim compozitia pentru perisoare. Tocam pieptul de pui,...
Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY.
Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand...
Incepem prin a fierbe carnea, timp de 20 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Adunam spuma formata pe parcurs, iar dupa fierbere, strecuram supa obtinuta. Intre timp, curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi mici. Optional, rosiile se pot trece...
Tocam legumele si le punem la fiert in cei 3 l de supa de vita. Intre timp pregatim galustele (amestecam ouale cu grisul, adaugam cascavalul ras si omogenizam). Cand supa incepe sa clocoteasca adaugam sucul de rosii si saram dupa gust, formam galustele cu ajutorul unei lingurite si le...
Fierbem carnea de vita (adunand spuma formata), adaugam legumele tocate si le fierbem atat cat este necesar. Potrivim de gust cu sare . Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion. Dam intr-un clocot, doua, adaugam pastele, continuand fierberea pentru cateva...
Tocam legumele si le punem la fiert atat cat este necesar.
Intre timp tocam pieptul de pui, il condimentam si il amestecam bine cu oul, pana la incorporarea completa.
Saram ciorba, coloram cu bulion si acrim cu bors, o dam intr-un clocot-doua si adaugam perisoarele. Cand acestea s-au...
Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata.
Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare , adaugam borsul si sucul de rosii . Lasam sa fiarba pana ce da in clocot. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Pofta buna!
Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot, punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate...
Fierbem carnea de vita (bine , spre bine :) ), adaugam fasolea verde si restul legumelor tocate dupa bunul plac, fierbem cam 20 de minute si potrivim de gust cu sare. Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion, dam intr-un clocot, doua sau mai multe!, punem si...
Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp, tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii...
Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam zeama de varza si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot, punand la final si taieteii. Presaram verdeturile...
Carnea, taiata in cuburi potrivite ca marime, o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele, le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi. Potrivim de gust cu sare , adaugam sucul de...
Supa cu dovlecei
Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în timpul fierberii. Între timp, tăiem cartofii şi dovleceii în cuburi mai mari şi tocăm restul legumelor. Le adăugăm peste carnea de pui şi...
Ciorba de ied
Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine. Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar. Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta este fiarta. Se fierb legumele si se sareaza dupa gust. Se adauga sucul de rosii si borsul de...
Ciorba radauteana
Carnea, bine spălată, o punem la fiert într-o oală de 5 litri. După ce începe să fiarbă, adunăm spuma formată ori de cate ori este necesar. Adăugam legumele (taiate în bucăţi sau tocate mărunt) şi continuăm fierberea până ce carnea începe să se...
Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa
Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert. Adunam spuma formata. Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici. Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse. Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii. Continuam fierberea pana incepe...
Ciorba de pui cu smantana
Taiem pieptul de pui, in cuburi mici. Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar. Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc potrivit. Potrivim de gust cu sare si suc de lamaie. Continuam fierberea pentru inca 5-10 minute,...
Ciorba de fasole cu carne
Fasolea, curatata si spalata foarte bine, se pune la fiert intr-o oala cu apa rece, timp de 40-50 de minute. Separat, fierbem carnea de porc taiata in bucatele potrivit de mari. Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar. Intre timp, tocam legumele si le calim cu...
Supa de dovleac (bostan)
Se taie dovleacul (bostanul) in cuburi potrivite, se adauga cubul de unt si se seteaza din MENU programul FRY. Intre timp tocam restul legumelor si le adaugam rand pe rand: dovlecelul, ceapa, ardeii capia si cel gras, pastarnacul si morcovul. Le calim impreuna pentru 5 minute,...
Ciorba de pui dreasa cu smantana si ou
Se fierbe carnea, adunand periodic spuma formata. Se adauga legumele tocate marunt si se lasa la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca supa. Se sareaza dupa gust si se acreste cu bors de putina. Dupa ce reincepe fierberea se adauga taieteii. Dupa 5 minute aproximativ, timp in...
Supa de dovlecei cu miros de toamna
Taiem dovleceii in cuburi potrivit de mari si ii asezam intr-un vas, ii stropim cu ulei si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit (dovleceii isi vor lasa propriul suc). Tocam restul legumelor dupa bunul plac si le adaugam peste dovlecei. Lasam sa se caleasca usor (mai mult vor...
Bors cu radacinoase si rasol de vita
Taiem carnea in cubulete potrivite, o spalam in multa apa rece si apoi o punem la fiert in cei 5-6 litri de apa, la foc potrivit. Periodic adunam spuma formata. Curatam legumele si le taiem marunt sau in cuburi/rondele. Rosiile le decojim si le zdrobim sau le trecem prin razatoare....
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa
Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar). Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele. Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii. Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam...
Ciorba de pui cu fasole verde
Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata. Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate. Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori. Presaram verdeturile proaspete si o servim...
Ciorba cu rasol de porc
Spalam bine rasolul, il taiem in bucati si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata. Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei , dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba...
Supa crema cu dovlecel
Curatam legumele de coaja si le taiem in cuburi mici. Intr-o craticioara, punem untul, il topim si adaugam dovleceii. Ii calim usor, dupa care adaugam cuburile de cartof si pastarnac, impreuna cu o cescuta cu apa. Acoperim craticioara cu un capac si fierbem legumele inabusit, pentru 15...
Ciorba de cartofi cu galuste
Tocam legumele si le fierbem in 2-3 litri de apa pana ce sunt suficient patrunse. Saram dupa gust, adaugam uleiul, iar mai apoi borsul si sucul de rosii/bulionul, lasam sa dea intr-un clocot-doua si cu ajutorul unei lingurite (umede) luam cate putin din compozitia de ou si gris si o...
Supa de gaina
Carnea de gaina am pus-o la fiert intr-o oala (mare), plina cu apa (necesita timp indelungat de fierbere, iar apa se va evapora). Ocazional am adunat spuma formata pana ce apa a ramas curata. Cartofii, morcovii, pastarnacul si telina le-am adaugat intregi, alaturi de carnea fiarta,...
Supa de pui cu fidea
Fierbem carnea, intr-o oala cu 4 litri de apa, adunand spuma formata. Cand aceasta este bine patrunsa, adaugam legumele tocate dupa bunul plac sau pastrate intregi. Saram dupa gust si le fierbem impreuna cu carnea de pui atat cat este necesar. Strecuram apoi supa formata (carnea si legumele se...
Supa crema de legume cu linte rosie
Tocam ceapa marunt si o calim intr-un cub de unt. Cand devine translucida adaugam restul legumelor (tocate dupa bunul plac) , acoperim vasul cu un capac si le lasam la foc potrivit pana ce se patrund bine. Lintea o spalam si o adaugam peste legume, impreuna cu supa. Cand incepe sa fiarba adaugam...
Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)
Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce acestia sunt bine patrunsi. Intre timp pregatim compozitia pentru perisoare. Tocam pieptul de pui,...
Ciorba de vacuta (Multicooker)
Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY. Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand...
Ciorba de pui (Multicooker)
Incepem prin a fierbe carnea, timp de 20 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Adunam spuma formata pe parcurs, iar dupa fierbere, strecuram supa obtinuta. Intre timp, curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi mici. Optional, rosiile se pot trece...
Supa de vita cu galuste
Tocam legumele si le punem la fiert in cei 3 l de supa de vita. Intre timp pregatim galustele (amestecam ouale cu grisul, adaugam cascavalul ras si omogenizam). Cand supa incepe sa clocoteasca adaugam sucul de rosii si saram dupa gust, formam galustele cu ajutorul unei lingurite si le...
Ciorba de vita cu paste
Fierbem carnea de vita (adunand spuma formata), adaugam legumele tocate si le fierbem atat cat este necesar. Potrivim de gust cu sare . Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion. Dam intr-un clocot, doua, adaugam pastele, continuand fierberea pentru cateva...
Ciorba cu perisoare de pui
Tocam legumele si le punem la fiert atat cat este necesar. Intre timp tocam pieptul de pui, il condimentam si il amestecam bine cu oul, pana la incorporarea completa. Saram ciorba, coloram cu bulion si acrim cu bors, o dam intr-un clocot-doua si adaugam perisoarele. Cand acestea s-au...
Ciorba cu aripioare de pui
Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare , adaugam borsul si sucul de rosii . Lasam sa fiarba pana ce da in clocot. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul. Pofta buna!
Bors cu pui de tara
Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot, punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate...
Ciorba de vita cu fasole verde
Fierbem carnea de vita (bine , spre bine :) ), adaugam fasolea verde si restul legumelor tocate dupa bunul plac, fierbem cam 20 de minute si potrivim de gust cu sare. Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion, dam intr-un clocot, doua sau mai multe!, punem si...
Ciorba de pui cu paste
Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata. Intre timp, tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii...
Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza
Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam zeama de varza si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot, punand la final si taieteii. Presaram verdeturile...
Ciorba de vita acrita cu moare
Carnea, taiata in cuburi potrivite ca marime, o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele, le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi. Potrivim de gust cu sare , adaugam sucul de...