Supa de vita cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 29 Apr 2014 | 4253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l supa de vita
  • patrunjel si leustean proaspete
  • Legume dupa preferinte:
  • rosii
  • cartofi,
  • ardei rosu,
  • ardei verde,
  • morcov,
  • radacina de telina,
  • pastarnac,
  • dovlecei,
  • ceapa uscata,
  • ceapa verde
  • o cana cu suc de rosii
  • sare dupa gust
  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 2 oua mari (am avut de curte, de aceea sunt atat de galbene),
  • gris cat cuprinde (atat cat compozitia sa fie suficient de moale, dar fara sa curga)
  • 50 gr cascaval ras

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galuste:

Tocam legumele si le punem la fiert in cei 3 l de supa de vita. Intre timp pregatim galustele (amestecam ouale cu grisul, adaugam cascavalul ras si omogenizam).  Cand supa incepe sa clocoteasca adaugam sucul de rosii si saram dupa gust, formam galustele cu ajutorul unei lingurite si le fierbem pana ce s-au ridicat la suprafata. Presaram verdeturile tocate marunt si servim cu pofta.

TIPS-URI

1

 optional se poate adauga si un praf de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu galuste de gris