Ciorba de vacuta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 7 Mai 2014 | 7646 vizualizari

 

Sa va mai zic cat de buna a fost!? De fapt, este :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • o mana de paste (spaghetti)
  • un fir de ceapa verde
  • o bucata de telina
  • 4 cartofi mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un dovlecel
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • un litru de bors
  • loboda
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta (Multicooker):

Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY.

Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand cartofii devin fragezi, adaugam borsul si sucul de rosii (in ultimele 10 minute ale programului in curs), saram dupa gust si dupa ce da in clocot, punem si pastele.Tocam verdeturile si le presaram peste ciorba. Se serveste calda, optional cu smantana.

Pofta  buna!

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de gusturi si de vasul ce se foloseste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de os cu mazăre și găluște din făină