Bors cu pui de tara

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara (sau doar tacamuri de pui)
  • taietei de casa (facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 cepe uscate (galbene)
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • un cartof mare
  • un dovlecel mic
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • o cescuta cu suc de rosii sau bulion
  • 400 ml bors umplut in casa
  • patrunjel si leustean , verdeturi proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu pui de tara:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot,  punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui