#gatescpentruocarte
Carnea, bine spălată, o punem la fiert într-o oală de 5 litri.
După ce începe să fiarbă, adunăm spuma formată ori de cate ori este necesar.
Adăugam legumele (taiate în bucăţi sau tocate mărunt) şi continuăm fierberea până ce carnea începe să se desprindă de pe os. O tăiem în fâşii şi o adăugăm înapoi în supă.
După ce oprim focul, lăsăm ciorba să se răcorească câteva minute, după care adăugăm usturoiul răzuit foarte fin şi ouăle amestecate cu smântâna. Omogenizăm ciorba şi presărăm pătrunjelul proaspăt tocat.
Poftă bună!
1
Ca la orice reţetă, există mai multe variante de preparare. Astfel, dacă doriţi să nu păstraţi legumele în ciorbă, recomand ca atunci când le adăugaţi, să le păstraţi întregi sau în bucăţi mai mari
2
Nu toată lumea agreează usturoiul, de aceea puteţi opta pentru varianta în care să îl adăugaţi în ciorbă doar la servire.