Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mai 2014 | 3945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru ciorba avem nevoie de:
  • 2 rosii mari
  • doi cartofi
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata mare
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • o legatura de ceapa verde
  • sare dupa gust
  • o lingura cu ulei
  • 700 ml bors de putina
  • o lingura cu bulion/suc de rosii
  • cateva fire de leustean si patrunjel proaspete
  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker):

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce acestia sunt bine patrunsi.

Intre timp pregatim compozitia pentru perisoare. Tocam pieptul de pui, condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si adaugam oul, omogenizand ingredientele.

Ciorba o potrivim de gust cu sare, adaugam o lingura cu ulei si apoi, din compozitia de carne, formam perisoarele una cate una, punandu-le in ciorba. Le fierbem pana ce se ridica la suprafata, coloram cu bulion/suc de rosii si acrim cu bors de putina. Dupa ce da intr-un clocot, doua, presaram verdeturile proaspete, tocate marunt. O servim calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti cu carne