Ciorba de vita cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 28 Mar 2014 | 6718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 200 gr fasole verde
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • pastarnac
  • dovlecel
  • 2 cartofi
  • telina
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • patrunjel si leustean proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu fasole verde:

Fierbem carnea de vita (bine , spre bine :) ), adaugam fasolea verde si restul legumelor tocate dupa bunul plac, fierbem cam 20 de minute si potrivim de gust cu sare. Acrim cu borsul de putina si coloram ciorba cu sucul de rosii sau cu bulion, dam intr-un clocot, doua sau mai multe!, punem si verdeturile tocate si gata-i ! Sa aveti pofta! Sau mai bine sa v-o puneti in cui :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita