Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 18 Feb 2014 | 7587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte
  • telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 cepe uscate
  • sare dupa gust
  • ardei gras rosu/verde
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 300 gr taietei de casa
  • o cana cu suc de rosii
  • 400 ml zeama de varza murata
  • patrunjel si leustean, proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam zeama de varza si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot,  punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul. POfta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec