Supa cu dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Supe, 14 Iun 2016 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 4 dovlecei potriviţi
  • Un morcov mare
  • 2 cepe albe
  • 2 cartofi
  • Un ardei roşu
  • Sare după gust
  • Pătrunjel verde    
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu dovlecei:

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în timpul fierberii.

Între timp, tăiem cartofii şi dovleceii în cuburi mai mari şi tocăm restul legumelor. Le adăugăm peste carnea de pui şi le fierbem la foc potrivit, atât cât este necesar.

Potrivim de gust cu sare şi presărăm pătrunjelul proaspăt tocat. Se serveşte cu ardei iute! Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]