reisnaor_2006

5

Bucataras
senzational

Sebes-Alba

Bucataras din 12.02.2014

RETETE444
PRIETENI268
Retete / Aperitive / Garnituri

Pizza cu branza topita si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 4 Noi 2014

 Drojdia se dizolva in 200 de ml de apa calda,se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena pe care o lasam jumate de ora la dospit. Intindem o foaie subtire pe care asezam cascaval,branza topita,sunca,ardei,ceapa,ciuperci.Presaram oregano.Dam...

Cornuri cu sunca si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2014

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura. Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si...

Placinte cu branza si ceapa la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 26 Oct 2014

Punem faina intr-un castron. In mijloc facem o gropita si adaugam sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam usor cu o lingura. Framantam  cu mana aluatul adaugand uleiul si apa cat ne cere aluatul. Trebuie sa iasa un aluat moale si pufos. Il lasam sa isi dubleze volumul la...

Salata de Boeuf

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2014

Toate legumele, carnea,sunca se taie cubulete si se pun intr-un castron.Adaugam mazarea,3 oua fierte taiate.Facem maioneza de casa si amestecam cu o lingura cu ingredientele din castron usor pana se omogenizeaza compozitia,Se aseaza pe un platou pe care il ornam cu maioneza,ou fiert taiat feliute...

Omleta

In Aperitive / Garnituri la 19 Oct 2014

Slanina o punem intr-o tigaie fara ulei, adaugam feliutele de salam, ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Separat ouale le batem cu sare si piper si cascaval ras. Turnam in tigaie peste slanina, la foc mic. Radem cascaval deasupra. Pofta buna.

Feliuta delicioasa

In Aperitive / Garnituri la 8 Oct 2014

Oul il batem impreuna cu laptele, saram si piperam putin. Fiecare felie de paine o trecem prin ou si o asezam in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare felie de paine punem cate o felie de branza topita, salam, ceapa, ciuperci, salam si cascaval. Dam la cuptor pana se topeste...

Foi de placinta umplute

In Aperitive / Garnituri la 6 Oct 2014

Mai intai calim carnea tocata sarata si piperata, ceapa o taiem cubulete si o calim impreuna cu carnea .Intindem cate 2 foi de placinta, in mijlocul lor punem cu lingura carne si ceapa calita, peste punem bucatele de cascaval. Rulam foaia, capetele le rasucim sub foaie. Asa procedam cu...

Placinte cu branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 26 Sep 2014

Facem un aluat din ingredientele de mai sus si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut aluatul ungem masa de lucru cu putin ulei si rupem cate o bucata din aluat pe care il intindem cu mana, in mijloc punem branza de burduf, unim capetele si prajim placintele in ulei...

Cartofi umpluti la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2014

Cartofii fierti ii curatam de coaja, ii taiem in doua si le scoatem miezul. Ii asezam in tava cuptorului si adaugam pe rand in fiecare cartof pe care in prealabil l-am sarat si piperat, cate o feliuta de sunca, cascaval, slanina, ceapa, rosie si cate un varf de cutit de unt. Lasam tava la cuptor...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 23 Sep 2014

Fierbem ouale,le curatam de coaja cand s-au racit,le taiem in doua si punem galbenusurile intr-un castron.Adaugam pateul,margarina,maioneza si putina sare si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.Pe un platou asezam ouale taiate in doua si umplem cu compozitia facuta.Pofta buna.

Placinta cu ceapa si branza

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2014

Intr-un bol punem faina cernuta,drojdiuta o dizolvam in apa calda si turnam peste faina,adaugam sarea,zaharul si uleiul si framantam un aluat pe care il lasam sa creasca 30 de minute.Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei.Branza o dam prin razatoare. Cand aluatul a crescut luam tava...

Briose Roxana

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2014

Cartofii fierti ii dam prin razatoare,radem si cascavalul,ciupercile,crenvusti,pastrama si ardeiul le taiem feliute si cubulete subtiri.Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam,saram,adaugam ouale si faina si amestecam bine.Ungem o forma de briose cu margarina,punem cate o...

Baghete umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 1 Sep 2014

               Baghetele le crestam pe fata si le taiem in jumate.Crestaturile de pe fata le umplem cu crema facuta din unt si patrunjel,o bucata de cascaval,salam,ceapa,rosie.Le desfacem in doua si umplem inauntru la fel.Punem...

Ciuperci umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2014

    Ciupercile le curatam de codite, le saram si piperam si le asezam in tava cuptorului, alaturi de coditele sarate si piperate. In fiecare ciuperca punem cate o bucatica de salam, cascaval, slanina, o feliuta ceapa, una de rosie si un varf de cutit de unt. Le dam la cuptor...

Chec aperitiv cu oua

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2014

Ouale crude se mixeaza, se adauga smantana, faina, branza si se mixeaza bine. Adaugam sunca, maslinele, ardeiul (taiate marunt) si ciupercile si se amesteca cu lingura. Tapetam o tava cu unt si faina, punem jumatate de compozitie, punem ouale fierte taiate in jumatate si peste restul de...

Cornulete surpriza

In Aperitive / Garnituri la 10 Iul 2014

            Se face o maia din putin lapte caldut,zahar,drojdie,un praf de sare si putina faina.Cand a crescut adaugam restu de faina si  de ingrediente si framantam bine aluatul.Se lasa sa creasca....

Aperitiv cu oua la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 7 Iul 2014

Se framanta un aluat, se intinde o foaie si se decupeaza forme de briose si se tapeteaza formele cu aluatul facut. Punem in fiecare forma de briosa sunca, cascaval, feliute de ceapa si un ou de prepelita, un pic de sare, piper. Dam la cuptor la foc potrivit (160 grade) pana se coaguleaza albusul....

Sandvis cu dovlecel,sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2014

Dovlecelul il curatam si il taiem felii subtiri pe care le saram si piperam,ouale le batem cu sare si piper.Dupa ce scurgem dovleceii de apa punem o felie de sunca ,una de cascaval,o felie de dovlecel,una de sunca si le prindem cu scobitori sa nu se desfaca le dam prin ou si le prajim in ulei...

Aperitiv de seara

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2014

Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam...

Budinca in straturi

In Aperitive / Garnituri la 24 Iun 2014

Orezul se pune la fiert cu un praf de sare.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Orezul fiert se lasa la scurs si sa se raceasca,apoi se amesteca cu ouale batute si se potriveste de sare. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza un strat de orez,apoi se pune ceapa calita,sunca...

Mamaliga

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2014

                  Luam o oala cu fund dublu ,punem apa in ea si faina de malai,sarea, si o punem pe aragaz la foc potrivit.Se amesteca incet pana se desface tot malaiul si incepe apa sa fiarba.Cand malaiul a...

Placinta cu ceapa

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2014

Facem un aluat din faina,unt,oua,praful de sare si drojdia dizolvata in lapte. Intindem o foaie si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .Separat curatam ceapa, o taiem fidelute si o calim, adaugam sarea si piperul. Umplem foaia cu ceapa, batem ouale si le adugam peste ceapa si dam...

Dovlecei umpluti

In Aperitive / Garnituri la 7 Apr 2014

           Spalam dovleceii si ii taiem in doua,cu o lingurita scoatem mijlocul dovleceilor,saram si piperam. Ceapa verde,sunca,baconul si cascavalul le taiem cubulete si  le calim si umplem dovleceii.Deasupra punem bucatele de branza de...

Punga vanatorului

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2014

Amestecam faina cu praful de copt, se adauga pe rand ouale, untura, sarea si smantana si se framanta pana se obtine un aluat vartos. Ceafa, cascavalul si sunca se taie fidelute, se intinde o foaie din aluat si se umple. Se adauga branza de burduf, ketchup si se ruleaza cu grija. Se unge o tava si...

Tarta cu bacon,ceapa si branza

In Aperitive / Garnituri la 26 Mar 2014

Intr-un castron punem faina,drojdia dizolvata in lapte,untul topit,oul intrg si praful de sare si framantam aluatul pana se deslipeste de peretii vasului.Ungem o tava de tarta cu unt,intindem o foaie rotunda si o asezam in tava. Calim ceapa si o punem peste aluat,asezam baconul feliute si...

Placinte surpriza

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2014

Se face o maia din putin lapte caldut, o lingurita de zahar, drojdie, un praf de sare si putina faina. Cand a crescut adaugam restul de faina, lapte, cascavalul si ceapa date prin razatoare si uleiul. Se framanta bine si se lasa la crescut. Cand a crescut aluatul rupem cu mana din el bucati,...

Placinte cu branza si dulceata

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2014

Din apa,drojdie,zahar si putina faina se face maiaua si se lasa la dospit. Dupa dospire se framanta cu restul de faina,ingredientele ramase,se adauga apa si 25g de ulei.Se lasa la dospit 40 de minute . Facem placintele dupa placul inimii,le umplem cu dulceata sau cu branza si le prajim in...

Tarta delicioasa

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2014

Se face un aluat din faina,unt,lapte,drojdie si restu ingredientelor.Se lasa sa creasca putin si se tapeteaza o tava sau forma de tarta cu unt si se pune aluatul. Sunca,ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc,se pune peste aluat,se rade cascavalul,se presara maslinele ...

Aperitiv drob de pui delicios

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2014

Fierbem ficatul de pui si il lasam la racit, apoi il taiem cubulete. Sunca, cascavalul, ceapa, usturoiul, patrunjelul si ouale fierte le taiem marunt, adaugam sarea si piperul dupa gust si incorporam cele 10 oua nefierte pe rand. Amestecam totul bine. Punem compozitia intr-o tava de...

Afisate 61 - 89 din 89 retete    

Postari recente

publicat la 01.03.2020

Ficat turcesc

publicat la 01.03.2020

Desert tort ciocolatos

Horosmopul tau de astazi:

Leu

De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]