Dovlecei umpluti

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2014 | 3633 vizualizari

 

deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei potriviti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 gr sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • cascaval
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

           Spalam dovleceii si ii taiem in doua,cu o lingurita scoatem mijlocul dovleceilor,saram si piperam.

Ceapa verde,sunca,baconul si cascavalul le taiem cubulete si  le calim si umplem dovleceii.Deasupra punem bucatele de branza de burduf si ii asezam in tava,dam la cuptor pana se rumenesc usor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti