Punga vanatorului

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2014 | 4129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr untura
  • 2 lg de smantana
  • 1 lg sare
  • 2 oua
  • 100 gr ceafa afumata
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • branza de burduf
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punga vanatorului:

Amestecam faina cu praful de copt, se adauga pe rand ouale, untura, sarea si smantana si se framanta pana se obtine un aluat vartos. Ceafa, cascavalul si sunca se taie fidelute, se intinde o foaie din aluat si se umple. Se adauga branza de burduf, ketchup si se ruleaza cu grija. Se unge o tava si se pune rulada, se unge cu un ou batut si se da la cuptor 30 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem folosi si unt,ulei sau margarina ptr aluat,dar cu untura iese mai fraged si deosebit la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Punga vanatorului" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare