Omleta

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2014 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 creste de slanina
  • 4 oua
  • feliute subtiri de salam
  • feliute de ceapa
  • cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Slanina o punem intr-o tigaie fara ulei, adaugam feliutele de salam, ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Separat ouale le batem cu sare si piper si cascaval ras. Turnam in tigaie peste slanina, la foc mic. Radem cascaval deasupra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu si ton