Aperitiv cu oua la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • un varf de sare
  • 12 oua de prepelita
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu oua la cuptor:

Se framanta un aluat, se intinde o foaie si se decupeaza forme de briose si se tapeteaza formele cu aluatul facut. Punem in fiecare forma de briosa sunca, cascaval, feliute de ceapa si un ou de prepelita, un pic de sare, piper. Dam la cuptor la foc potrivit (160 grade) pana se coaguleaza albusul.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa si dovlecei