Aperitiv cu oua la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2014 | 6119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • un varf de sare
  • 12 oua de prepelita
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa mica
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu oua la cuptor:

Se framanta un aluat, se intinde o foaie si se decupeaza forme de briose si se tapeteaza formele cu aluatul facut. Punem in fiecare forma de briosa sunca, cascaval, feliute de ceapa si un ou de prepelita, un pic de sare, piper. Dam la cuptor la foc potrivit (160 grade) pana se coaguleaza albusul.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri romanesti cu cascaval