Placinte cu branza de burduf

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2014 | 18897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 50 gr unt topit
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 plic drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • un baton de branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de burduf:

Facem un aluat din ingredientele de mai sus si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut aluatul ungem masa de lucru cu putin ulei si rupem cate o bucata din aluat pe care il intindem cu mana, in mijloc punem branza de burduf, unim capetele si prajim placintele in ulei incins.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

27.09.2014, 23:14

in afara de untul topit (50 gr.), ce alt ingredient lichid ai folosit la aluat? As incerca reteta ta,de-asta intreb...

DIANA B 1

28.09.2014, 12:13

@Valclaudia , eu am pus 330 ml de apa ...

DIANA B 1

28.09.2014, 12:14

Tare le-as mai da azi un replay ... , sunt maxim de bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza la tigaie