Cornulete surpriza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 7981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 200 ml ulei
  • 400 ml lapte cald
  • 1lg zahar
  • 1lg sare
  • 100 gr cascaval
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr sunca
  • ciuperci
  • ceapa
  • 1 ou
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete surpriza:

            Se face o maia din putin lapte caldut,zahar,drojdie,un praf de sare si putina faina.Cand a crescut adaugam restu de faina si  de ingrediente si framantam bine aluatul.Se lasa sa creasca.

            Se intinde o foaie subtire,se fac patrate si se taie in doua si rezulta triunghiuri pe care le umplem pe rand cu sunca,cascaval ras,ceapa fidelute si ciuperci,rulam cornuletul si capetele le unim si  le rasucim ca pe sireturi si le bagam unul sub celalalt.Le punem in tava de la cuptor pe o foaie de copt,le ungem cu un ou si le dam la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu carne tocata si branza