Chec aperitiv cu oua

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2014 | 6111 vizualizari

 

Trebuie lasat sa se raceasca inainte de a fii taiat,eu niciodata nu am rabdare.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua crude
  • 4 oua fierte
  • branza de burduf
  • 200 gr sunca
  • 3 lg de faina
  • 3 lg de smantana
  • ardei rosu si galben
  • masline fara samburi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua:

Ouale crude se mixeaza, se adauga smantana, faina, branza si se mixeaza bine. Adaugam sunca, maslinele, ardeiul (taiate marunt) si ciupercile si se amesteca cu lingura.

Tapetam o tava cu unt si faina, punem jumatate de compozitie, punem ouale fierte taiate in jumatate si peste restul de compozitie. Presaram patrunjel uscat si dam la cuptor 40 de minute la 180 de grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci