Iata ce minunatie poti face cu doua ingrediente, oua si nutella, pentru a obtine un desert exceptional! N-am cuvinte sa va povestesc ce delicatesa este aceasta negresa si ce textura incredibila are! Va invit sa o probati! E reteta retetelor! E wow!
Negresa se prepara extraordinar de simplu:
Incalzim nutella intr-un vas pe foc mic pana o infierbantam usor si o aducem la stadiul fluid. Avem grija sa nu o dam in clocot sub nicio forma! O lasam deoparte la cald pana mixam ouale.
Se mixeaza ouale extrem de bine undeva in jur de 15 minute pana isi tripleaza volumul. Aici aveti de lucru!
Cand volumul lor s-a triplat, adaugam nutella lichida putin cate putin, renuntand la mixer, ne vom ajuta de o paleta si o incorporam prin invaluire de jos in sus, avand grija sa omogenizam bine compozitia.
Ungem o forma (in cazul meu de tarta -26 cm) sau puteti alege o forma dreptunghiulara de yena.
Coacem negresa 25 sau 30 de minute la 180 de grade.
Putem lasa prajitura cu interior mai moale daca dorim sa curga sub forma de lava...undeva in jur de 20 de minute. Mie imi place mai ferma.
Negresa se poate taia si calda si daca o mancati alaturi de inghetata de vanilie...o sa descoperiti o oaza de placere, eu pot sa garantez deliciul!
Incredibil de rapida si de simpla aceasta negresa!