kukibella

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 14.12.2010

RETETE83
PRIETENI158
Retete / Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

In Vita la 25 Noi 2013

Ardeii se curata,se taie capacele şi se spala; Roşiile se oparesc ,se curata de coaja şi se toaca marunt(se pastreaza o roşie ptr.capace la ardei); Ceapa se toaca marunt; Verdeturile se spala şi se toaca marunt; Intr-un bol amestecam carnea cu orezul,verdeturile tocate,ceapa şi...

Fasole cu carnati de oaie

In Oaie la 20 Oct 2013

Fasolea se pune la ınmuiat ın apa rece cu sare ptr.cateva ore; Morcovul şi telina  se curata şi se dau pe razatoare; Ardeiul,ceapa,usturoiul,telina(frunze) se curata,se spala şi se toaca marunt; Fasolea dupa ce am oparit-o ın 2 ape se pune la fiert cu jumatate din legume,se...

Friptura la ceaun cu piure de dovlecei

In Oaie la 1 Oct 2013

Dovlecelul se da pe razatoare şi se caleşte ıntr-o 1/2 lingura ulei de masline pana se ınmoaie; Carnea se spala se usuca şi se prajeşte ın ulei de masline (4-5 minute), se adauga usturoiul tocat,sarea piperul şi dafinul; Se lasa carnea la foc mic pana este aproape facuta (daca mai...

Varza cu jumari reteta traditionala romaneasca

In Porc la 30 Sep 2013

Cum se prepara Varza cu jumari reteta traditionala romaneasca Varza se toaca fideluta; roşiile se curata de coaja şi se toaca; ceapa se toaca Carnea şi jumarile se prajesc 2-3 minute;se adauga ceapa; dupa 2-3 minute adaugam varza,sarea,piperul,cimbrul şi dafinul; Se acopera cratita...

Carne de vita cu vinete la cuptor

In Vita la 26 Iul 2013

se bat doua oua carnea de vita taiata cubulete se da prin pesmet,oua,pesmet se ıncinge ulei ıntr-o tava,se pune carnea şi dupa se prajeşte la foc mic pana se rumeneşte frumos. se scoate carnea pe o farfurie vinetele se curata se taie bastonaşe. se bat celelalte doua oua...

aripoare picante pe pat de sare

In Pui la 22 Iul 2013

aripile de pui se amesteca cu condimentele şi se dau la rece ptr.minium 2 ore; ıntr-o tava se pune hartie de copt,peste hartia de copt se pune sarea grunjoasa. se aranjeaza aripoarele peste sare şi se da tava la cuptorul pre-ıncalzit(180 de grade)ptr.35-40 de minute

Cartofi inabuşiti cu coaste de miel

In Oaie la 15 Iul 2013

Intr-un vas se pune ulei, se adauga ceapa care se caleşte un minut;se pun cartofii adaugandu-se sarea şi vegeta. Se pune capac şi se ınabuşa adaugandu-se din cand ın cand apa. Carnea de miel se ınabuşa ın ceaun ımpreuna cu condimentele pana devine frageda

Aripoare crocante

In Pui la 8 Iul 2013

Aripoarele se fierb aproximativ 15 min. ın apa cu sare Fulgii de porumb se maruntesc ,se amesteca cu fulgii de ardei iute şi cimbru. Ouale se bat cu putina sare şi piper Trecem aripoarele prin faina,ou şi prin amestecul de fulgi de prumb. Se prajesc ın ulei ıncins. Se scot pe...

Varza pe pat de mamaliga

In Porc la 22 Oct 2012

se prajeşte un pic malaiul amestecat cu sare ıntr-o lingura de ulei de masline;se adauga ıncet ıncet apa fierbinte amestecand continuu pana obtinem o mamaliga destul de moale. carnatul se taie bucati şi se trage un pic la tigaie;adaugam prazul tocat;se mai lasa pe foc 4-5 min.;punem varza...

Tarta cu carne şi dovlecei

In Oaie la 2 Oct 2012

Se amesteca bine ingredientele ptr.aluat fara sa se framante;aluatul format se lasa la rece ptr.30 min. Carnea de miel se pune ıntr-o tigaie non aderenta cu condimentele, o lingura ulei de masline, o picatura de sos de rodii şi vinul; se lasa la foc mic pana se fragezeşte carnea...

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

In Pui la 21 Sep 2012

Amestecam otetul de mere cu sosul de rodii, sare şi piper. Punem ın aceasta compozitie pulpele de pui. Le acoperim şi dam la frigider pentru aproximativ 2 ore. Dupa 2 ore punem pulpele ıntr-o tava ımpreuna cu cartofii taiati (dupa preferinta). Punem usturoiul şi presaram celelalte...

Hünkarbeğendi (Placerea sultanului)

In Oaie la 11 Sep 2012

Carnea se pune ıntr-o cratita la foc mediu pana se evapora toata apa; se adauga untul şi ceapa tocata marunt şi usturoiul; se mai lasa 5-6 minute pe foc iar dupa se pune apa calda cat se acopere carnea; dupa ce a dat ın clocot se acopera cu capac şi se lasa la foc mic pana se fragezeşte...

Mancarica de legume cu carne

In Oaie la 23 Mai 2012

cepele arpagic şi usturoiul se calesc un pic ın ulei dupa care se adauga carnea. se acopera cu capac şi se lasa la foc mic.(aprox.10 min.) morcovul şi cartoful se taie cubulete şi se adauga peste carne. ardeii taiati bucati mari,dovlecelul taiat cubulete ımpreuna cu mazarea se pun...

Cuibuşor de pui

In Vita la 12 Mar 2012

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor. se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc. orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se adauga supa de pui,sarea şi concentratul de vita. dupa primul clocot se pune capacul şi se da la...

Ficatei cu usturoi

In Ficat la 5 Mar 2012

se prajesc ficateii cu usturoi ptr.aprox.15-20 de min.avand grija sa nu-i sfaramam. se adauga sarea,piperul,roşiile date prin razatoare şi verdeata. se mai lasa pe foc aprox.10 min.

Mazare cu aripi de pui

In Pui la 1 Mar 2012

carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece morcovul şi telina se dau prin razatoare ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt cartofii se taie cubulete mai mari. se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente se...

Sarmalute ın frunza de loboda

In Vita la 28 Feb 2012

frunzele de loboda se operesc ın apa fierbinte ptr.aprox.1 min.se pun ın apa rece şi dupa ,se scurg. orezul se pune ın apa fierbinte ptr.aprox.15 min. ceapa,prazul,usturoiul şi patrunjelul se toaca marunt. se amesteca orezul scurs cu zarzavatul şi carnea . se adauga...

Friptura de miel cu prune uscate

In Oaie la 26 Feb 2012

carnea se curata de pielite. se spala şi se usuca. se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina. se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline ptr.5-6 min. prunele se pun ın apa fierbinte şi se lasa ptr.aprox.30 min. arpagicul se...

Coşulete cu piure şi caşcaval ın sos picant

In Oaie la 22 Feb 2012

se amesteca ingredientele ptr.coşulete.se lasa sa se odihneasca compozitia aprox.30 min. se unge o tava cu ulei de masline. se formeaza coşuletele cu mana umeda  se ung cu albuşul de ou ramas şi ulei de masline. se ajeaza ın tava şi se dau la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de...

Clatite cu carne tocata şi caşcaval

In Vita la 20 Feb 2012

clatite :se bate oul se adauga laptele,faina,apa minerala,condimentele şi o picatura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele . Ceapa cu usturoiul se calesc pana devin transparente. Se adauga carnea tocata, condimentele.se lasa la foc mic aprox.15.min. Dupa...

Mancarica de mazare

In Vita la 12 Feb 2012

carnea se caleşte cu contimentele şi usturoiul. se adauga apa şi se lasa sa fiarba la foc mic ptr.aprox. 40 de min. se pune arpagicul şi mazarea şi se mai lasa pe foc aprox.15 min.;dupa care se adauga roşiile tocate şi bulionul de ardei. se mai fierbe ınca 20 de min. se...

Chiftele cu cartofi ın sos picant

In Oaie la 12 Feb 2012

se amesteca carnea cu verdeturile,cartoful,ceapa,usturoiul,condimentele şi oul. se formeaza chiftele care se prajesc pe grill sau o tava de teflon(fara ulei) cartofii se soteaza ıntr-o cratita,se adauga morcovul ras şi apa se lasa pe foc aprox.20 min, dupa care se adauga roşiile şi...

Mancarica de carne

In Vita la 12 Feb 2012

carnea se taie bucati mici. se prajeşte ın ulei,dupa se adauga ceapa,ardeii,usturoiul şi condimentele. se lasa la foc mic aprox.35 min.; se adauga roşiile taiate marunt şi se mai lasa pe foc aprox.20 min. la sfarşit se adauga mararul tocat .

Miel cu masline şi garnitura de mazare

In Oaie la 9 Feb 2012

Carnea se condimenteaza, se stropeşte cu vin, se adauga putin ulei de masline şi se lasa aprox. 20 min.la rece. Dupa 20 de min. se aseaza ıntr-un vas. Se adauga roşiile, usturoiul taiat, maslinele, pasta de ardei şi frunzele de dafin. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor...

Chiftele cu sos

In Vita la 2 Feb 2012

Cartofii se fierb ın apa cu sare aprox.15 min.; se curata şi dupa ce s-au racit se dau prin razatoare. Usturoiul se piseaza marunt. Verdeata se toaca. Ceapa se da prin razatoare şi se scurge. Intr-un bol punem carnea tocata ımpreuna cu cartofii, ceapa scursa, condimentele, verdeata,...

Pui cu smantana

In Pui la 1 Feb 2012

pulpele ımpreuna cu condimentele şi usturoiul se prajesc uşor se adauga ciupercile taiate(cum vreti :)..)şi se lasa la foc moderat aprox.25 min. se amesteca faina cu laptele şi smantana,se pune sare şi piper dupa gust şi se adauga peste ın cratita :)) se mai lasa sa fiarba la foc...

Vinete umplute

In Oaie la 31 Ian 2012

Se coc vinetele ın cuptor pana se ınmoaie (aprox.20 min.depinde de cuptor) Se caleşte ceapa, usturoiul, ardeii (taiate marunt), se adauga condimentele, carnea tocata, iar spre sfarşitul coacerii se adauga roşiile. Mai lasam compozitia pe foc aprox.10-15 min.pana se leaga sosul. In tava...

Pulpa de miel cu ciuperci

In Oaie la 29 Ian 2012

carnea se condimenteaza şi se ımpaneaza cu usturoi. se ajeaza ıntr-o cratita cu o ling.ulei de masline. se adauga ciupercile şi roşiile tocate. se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor (190 grade; 140 min.aprox.) spre sfarşitul coacerii se ınlatura folia de aluminiu...

Afisate 1 - 28 din 28 retete    

Postari recente

publicat la 18.01.2016

sardine cu legume(buğulama)

publicat la 25.08.2014

AM REUŞİT....

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]