Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
reteta turceasca pre-luata de la prietena mea Kıymet....
Se coc vinetele ın cuptor pana se ınmoaie (aprox.20 min.depinde de cuptor)
Se caleşte ceapa, usturoiul, ardeii (taiate marunt), se adauga condimentele, carnea tocata, iar spre sfarşitul coacerii se adauga roşiile. Mai lasam compozitia pe foc aprox.10-15 min.pana se leaga sosul.
In tava de cuptor unsa cu ulei aşezam vinetele pe care le desfacem pe mijloc ın linie dreapta pentru a face loc ptr.umplutura.
Umplem vinetele cu amestecul de carne. Aşezam deasupra lor cate o felie de roşie, iar printre ele aşezam 3-4 ardei.
Amestecam bulionul cu apa şi ıl turnam ın tava. Dam tava la cuptor ptr.25-30 minute la 180 grade.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult