Friptura de miel cu prune uscate

de kukibella in Oaie, 26 Feb 2012 | 5933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • trei bucati de şira de miel+2 bucati de coada de miel
  • condimente
  • 2 ling.faina
  • 150 gr.prune uscate
  • 500 gr.arpagic
  • 340.gr. suc roşii
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu prune uscate:

carnea se curata de pielite.

se spala şi se usuca.

se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina.

se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline ptr.5-6 min.

prunele se pun ın apa fierbinte şi se lasa ptr.aprox.30 min.

arpagicul se caleşte  ın uleiul ramas(dupa prajirea carnii).

ıntr-o cratita turnam sucul de roşii,aşezam carnea ,arpagicul,prunele,acoperim cu folie de aluminiu şi dam la cuptor ptr.aprox.80 min.

spre sfarşitul coacerii

scoatem folia de aluminiu

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel la gratar