Ardei umpluti

de kukibella in Vita, 25 Noi 2013 | 3147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg.carne tocata de vita
  • 8 ardei graşi
  • 4-5 roşii coapte (sau roşii ın bulion)
  • 1 pahar orez
  • 1 ceapa
  • ½ leg.patrunjel
  • ½ leg.marar
  • Un galbenuş ou
  • Sare,piper,frunze de dafin
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se curata,se taie capacele şi se spala;

Roşiile se oparesc ,se curata de coaja şi se toaca marunt(se pastreaza o roşie ptr.capace la ardei);

Ceapa se toaca marunt;

Verdeturile se spala şi se toaca marunt;

Intr-un bol amestecam carnea cu orezul,verdeturile tocate,ceapa şi galbenuşul de ou;

Potrivim de sare şi piper compozitia;

Ardeii se umplu cu aceasta compozitie(nu trebuie sa fie şi foarte plini ptr. A lasa loc orezului sa fiarba)  ;

Se pun capacele de roşii la ardei;

Pe fundul unei cratite se pun roşiile tocate,se aşeaza ardeii,se adauga apa fiarta doar cat sa acopere ardeii;

Se adauga frunzele de dafin şi uleiul de masline

Se acopera cratita cu capac şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.55-60 de min.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

tanyapatap 1

26.11.2013, 13:32

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:59

Parca imi e dor de ardei umpluti

kukibella 1

27.11.2013, 09:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti