Mancarica de legume cu carne

de kukibella in Oaie, 23 Mai 2012 | 5116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.carne de miel;
  • 1 roşie;
  • 8-10 cepe arpagic;
  • 1 dovlecel;
  • 2 ardei verzi;
  • 1 ardei roşu;
  • 150 gr. mazare;
  • 1 cartof;
  • 1 morcov;
  • sare;
  • piper negru;
  • fulgi de ardei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2 ling.ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu carne:

cepele arpagic şi usturoiul se calesc un pic ın ulei dupa care se adauga carnea.

se acopera cu capac şi se lasa la foc mic.(aprox.10 min.)

morcovul şi cartoful se taie cubulete şi se adauga peste carne.

ardeii taiati bucati mari,dovlecelul taiat cubulete ımpreuna cu mazarea se pun in cratita.

se lasa la foc mic aprox.20 min.

dupa 20 de min.se adauga roşia curatata  de coaja şi taiata cubulete.

se adauga condimentele.

se mai adauga 1/2 pahar de apa fierbinte,se acopera cu capac şi se mai lasa pe foc mic pana s-au facut legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver