Mazare cu aripi de pui

de kukibella in Pui, 1 Mar 2012 | 10932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aripi de pui dezosate;
  • 2 cepe;
  • 6 catei de usturoi;
  • 700 gr.mazare;
  • 2 cartofi;
  • 1 fir praz;
  • 400 gr.roşii ın bulion;
  • 1 leg.marar;
  • 1 morcov;
  • 1/2 telina;
  • 2 ling.bulion de ardei(paprika);
  • sare,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • frunze de dafin,
  • piper colorat proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu aripi de pui:

carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece

morcovul şi telina se dau prin razatoare

ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt

cartofii se taie cubulete mai mari.

se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente

se acopera cu capac şi se lasa pe foc ptr.aprox.15 min.

se adauga mazarea şi cartofii.daca este nevoie se mai adauga 1 pahar apa.

se lasa la foc mic ptr.25 min.

dupa 25 min. se adauga roşiile ocate şi bulionul de ardei

se mai fierbe ptr.aprox.20 min.

spre sfarşitul fierberii se adauga mararul.

TIPS-URI

1

se serveşte cu salata de ceapa cu praz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mazăre