Cuibuşor de pui

de kukibella in Vita, 12 Mar 2012 | 6488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr.chiftele:
  • 1/2 kg.carne tocata vita(sau ce carne preferati);
  • 1 ou;
  • 2 ling.pesmet;
  • o ceapa rasa;
  • 1 catel de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • un pic de vegeta de legume
  • ptr.orez:
  • 1 pahar de orez;
  • 1pahar şi jumatate supa de pui fierbinte;
  • sare;
  • 1/2 cub concentrat de vita;
  • 2-3 ling.ulei de masline;
  • ulei ptr.prajit;
  • patrunjel ptr.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibuşor de pui:

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor.

se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc.

orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se adauga supa de pui,sarea şi concentratul de vita.

dupa primul clocot se pune capacul şi se da la foc mic ptr.8-9 min.

se opreşte focul se acopera tigaia cu şervetele,se pune capacul şi se lasa sa se odihnesca ptr.aprox.10 min.

formam puiul din orez ,ıl aşezam ın farfurie iar ın jurul lui aranjam chiftelutele.

ornam cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibuşor de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]