sardine cu legume(buğulama)

de kukibella in Peste, 18 Ian 2016 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sardine
  • 1 cartof
  • 2 ardei verzi
  • 1 ceapa roşie
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • frunze de dafin
  • crengute de cimbru
  • 1 roşie mare
  • sare ,piper
  • 2-3 ardei iuti uscati(optional)
  • ulei de masline
  • o ceaşca de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sardine cu legume(buğulama):

Se curata sardinele.Legumele se taie rondele. Intr-o cratita se pune un strat de cartofi,unul de roşii,unul de ceapa.

Peste aceste straturi se aseaza sardinele. Peste sardine se pun restul de legume iar la final lamaia taiata felii sarea piperul,frunzele de dafin şi cimbrul.Se acopera cu un capac.

Pentru primele 5-6 min. se fierb la foc iute,iar apoi la foc mediu spre mic ptr. ınca 25-30 min.

Dupa ce au fiert se lasa sa se odihneasca 15 min.ptr a se amesteca aromele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "sardine cu legume(buğulama)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2016, 19:38

miki_a 1

21.01.2016, 00:36

mihaelar63 1

29.01.2016, 11:15

Ce bunatate . As manca cu mare placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
citeste mai mult
Cum este folosită Gorgonzola în bucătăria Internațională
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu fenicul si rosii