Constelatialeu

9

Bucataras
Suprem

com. Floresti

Bucataras din 02.01.2013

RETETE1805
PRIETENI298
Retete / Mancaruri cu carne

Shaorma jumi-juma

In Pui la 17 Mar 2015

Mai intai pregatim partea de legume,taiem marunt varza alba si varza rosie si presaram putina saree deasupra,castravetele il taiem in fasii subtiri,rosia in feliute subtiri.Apoi punem la prajit cei doi cartofi taiati pai,dupa ce s-au prajit ii scoatem pe un servet care absoarbe surplusul de...

Costita de porc cu rosii, la cuptor

In Porc la 1 Mar 2015

Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam...

Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

In Porc la 17 Feb 2015

Am taiat o bucata de hartie de copt,am asezat frunzele de varza,apoi am pus bucata de spata,pe care am incercat sa o tai cat mai plata,am taiat usturoil si l-am presarat peste spata,apoi bucatele de afumatura ( dupa ce le-am curatat de pe os),am rulat cat am putut de bine ,am turnat un pic de...

Placinta cu carne si mozzarella

In Mancaruri cu carne la 27 Ian 2015

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam intr-un castron carnea si lasam sa se raceasca cca 15 min,apoi adaugam 2 oua si 100 g mozzarela taiata...

Degetele de pui si spaghete cu sos

In Mancaruri cu carne la 25 Ian 2015

Mai intai am pregatit sosul pentru spaghete.Intr-o craticioara am pus pasta de tomate,am adaugat zahar,sare si piper dupa gust ( fiecare pune cat crede de cuvinta),am dat in 2 clocote ,apoi am tras craticioara de pe foc si am presarat busuioc uscat. Ne apucam sa pregatim degetelele.Intr-un...

Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume

In Pui la 21 Ian 2015

Curatam ciocanele si le spalam bine.Le punem la fiert cu cca 2 l apa si 2 cuburi de maggi. Lasam sa fiarba cca 20 min. Scoatem ciocanelele pe o farfurie si le lasam sa se raceasca putin. Apoi tavalim ciocanelele prin condimente si infasuram in bacon fiecare ciocanel, folosim o scobitoare sa fixam...

Rulada din carne de porc

In Mancaruri cu carne la 31 Dec 2014

Bucata de carne afumata o taiem in asa fel incat sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara.Fierbem morcovul si-l taiem cubulete,ardeiul il taiem cubulete mici si-l punem la calit impreuna cu carnea tocata.Calim pana se inmoaie ardeiul si carnea isi schimba culoarea.Scoateam intr-un castron si...

Pui cu unt, mustar si condimente

In Pui la 22 Dec 2014

Mai intai ne ocupam de pui. Ii spalam, ii curatam de fulgi, apoi ii uscam cu un servet. Ii crestam pe piept,pulpe. Untul il amestecam cu mustarul,apoi adaugam condimentele dupa gust,omogenizam bine si ungem puii cu acest amestec.Apoi luam 2 borcane de 800 g le umplem cu apa si adaugam in...

Tort de coaste....reteta nr.600

In Porc la 4 Dec 2014

Am ales doua bucati de coaste proaspete ,taiate pe lungime,de latimi diferite.Le-am spalat si sters cu un servet,le-am presarat cu condimente pe o parte si alta,apoi le-am asezat intr-un castron si am turnat peste ele sosul,am acoperit cu o farfurie si le-am lasat aproximativ 2 ore,din cand in...

Ciolan afumat copt in vas de lut

In Mancaruri cu carne la 22 Noi 2014

Amestecam untura cu toate condimentele formand o pasta.Ciolanul il crestam din loc in loc si impanam cu usturoi,apoi il imbracam in pasta formata.Asezam ciolanul in vasul de lut si turnam paharul de vin. Bagam vasul la cuptor la foc mediu cca 3 ore,cu capacul pus.Dupa 3 ore scoatem capacul si...

Reteta delicioasa de Ciulama de ciuperci si pipote, servita cu mamaliga

In Mancaruri cu carne la 12 Noi 2014

Cum se prepara Reteta delicioasa de Ciulama de ciuperci si pipote, servita cu mamaliga: Mai intai am fiert pipotelele, pentru ca au o carne mai tare. In apa in care am fiert pipotele am fiert si ciupercile. Dupa ce s-au racit, am taiat in bucatele mai mici si pipotele si ciupercile. Taiem...

Budinca cu cartofi si carne afumata

In Mancaruri cu carne la 9 Noi 2014

Mai intai curatam cartofii si ii taiem in cubulete mici.Ii punem la fiert cu apa si sare.Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca putin.150 g cascaval il taiem in cubulete si impreuna cu cartofii fierti , ii punem intr-un castron.Separat taiem ceapa marunt,gogosarul cubulete si carnea tot...

Placinta cu carne tocata

In Mancaruri cu carne la 31 Oct 2014

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie unde am incins 50 ml ulei.Calim amestecul cca 15 min,il scoatem in castron,adaugam cele 2 oua si...

Pui cu sos de mustar si cartof natur

In Pui la 30 Oct 2014

Mai intai spalam ciocanelele le uscam pe un servet, le asezam intr-un vas de yena, adaugam 1-2 linguri ulei, sare, piper si 1 cana de apa. Dam vasul la cuptor pentru cca 50 min la foc moderat. Cu 20 min inainte sa scoatem ciocanele de la cuptor, curatam si taiem cartofii in cubulete potrivite si...

Pulpa de porc impanata

In Porc la 22 Oct 2014

Luam bucata de pulpa de porc si o presaram cu sare,apoi o crestam,formand 4 buzunare,Dam un praf de sare si in interiorul buzunarelor,apoi presaram piper.In fiecare buzunar punem bucatele de muschiulet afumat,sunculita si catei de usturoi.Legem strans cu sfoara si ungem bucata de pulpa cu putin...

Mamaliga la cuptor cu diverse

In Mancaruri cu carne la 17 Oct 2014

Mai intai taiem sunca in bucatele mici si muschiuletul in felioare. Branza de burduf,untul si smantana le amestecam bine. Pregatim un vas cu hartie de copt.Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand incepe adaugam malaiul si lasam sa fiarba,la final punem sunculita in mamaliga. Apoi asezam...

Coaste de porc afumate, la punga

In Porc la 15 Oct 2014

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii deasupra,legam punga la ambele capete si o intepam in diverse locuri cu o scobitoare.Asezam punga...

Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci

In Porc la 10 Oct 2014

Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe hartie de copt ,strangem la capete hartia,o asezam intr-un vas de yena si bagam la cuptor,la foc mediu cca...

Pui la cuptor cu morcovi si cartofi

In Mancaruri cu carne la 7 Oct 2014

Luam puiul il ungem cu ulei,il saram si piperam.Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.Cartofii ii curatam si ii taie rondele.Curatam si usturoiul.Amestecam legumele cu putin ulei,cu un praf de sare si piper.Intr-un vas asezam legumele,peste punem puiul si turnam o cana de apa.Bagam la cuptor,cu...

Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor

In Oaie la 6 Oct 2014

Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor: De data asta am vrut sa fac pastrama la cuptor, sa se faca la foc domol, incet si bine. Am taiat pastrama in bucatele mici, cat sa inghiti odata, am pus bucatele intr-un vas de yena, am turnat o cana de apa si am...

Tocana de porc

In Porc la 2 Oct 2014

Curatam ceapa, o taiem marunt. Gogosarul si ardeiul capia il taiem cubulete mici. Rosia o decojim si o taiem cubulete. Punem cratita pe foc sa se incinga, adaugam uleiul si punem ceapa, gogosarul si ardeiul capia, presaram putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul capia si...

Ciolan afumat cu fasole verde

In Porc la 24 Sep 2014

Se taie in bucati mai mici ciolanul, se spala, se aseaza intr-un vas de yena se adauga o cana de apa si se da la cuptor, cca 1 ora, din cand in cand mai intoarcem bucatile de pe o parte pe alta si daca scade apa mai adaugam. Separat taiem ceapa marunt, ardeiul in bucati potrivite, punem la...

Cotlet de porc cu legume la cuptor

In Porc la 21 Sep 2014

Mai intai ne ocupam de legume le curatam,le taiem  dupa cum urmeaza :telina in cubulete potrivite,ceapa solzisor,vanata in cubulete,ardeiul julien dar mai mare,morcovul rondele.usturoiul in jumatati,cartofii cuburi mai mari,iar rosiile le curatam de coaja si le taiem marunt.Luam cotletele le...

Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat

In Mancaruri cu carne la 31 Aug 2014

Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de sare deasupra.Pregatim si carnatii pentru prajit,cu ajutorul unor scobitori ii prindem dupa ce am...

Coaste de porc la tuci,inabusite

In Mancaruri cu carne la 28 Aug 2014

Luam coastele le taiem in bucati mai mici,le spalam,si apoi le punem in tuci cu o cana de apa si le lasam cca 20 de minute  cu capacul pus,sa se patrunda bine.Apoi ridicam capacul si le mai lasam 10 min sa se rumeneasca nitel.Se servesc calde cu mamaliga si sos de usturoicu rosii coapte si...

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

In Pui la 25 Aug 2014

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat ulei si apoi am pus aripioarele sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit aripioarele,le-am scos...

Chiftelute la cuptor

In Mancaruri cu carne la 20 Aug 2014

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam. Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata tocata marunt. Dupa ce am omogenizat bine tot amestecul, formam ''perisoare'' sau chiftelute, le...

Aripioare iuti si crocante

In Pui la 30 Iul 2014

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgisori,apoi le spalam si le punem la fiert.Dupa ce au fiert le scoatem cu spumarul si le lasam la scurs.Fulgii de porumb ii maruntim,apoi adaugam condimentele si amestecam.Separat mustarul  bobite il zdrobim si amestecam cu ouale batute...

Placinta cu carne

In Mancaruri cu carne la 13 Iul 2014

Cat timp se dezgheata foietajul pregatim umplutura. Carnea o taiem fasioare lungi si apoi cubulete mici.Taiem ceapa si ardeiul marunt.Intr-o tigaie incinsa punem ulei,nu foarte mult,adaugam carnea,ardeiul si ceapa,saram si piperam si lasam la calit cca 20 min.Dupa ce sunt gata calite si si-au...

Friptura de miel la punga

In Oaie la 28 Iun 2014

Mai intai pregatim carnea,o spalam,absorbim apa cu un servet,apoi facem mici crestaturi in carne si bagam catei de usturoi. Ungem pe toate partile cu ulei si apoi imbracam in condimente.Asezam carnea in punga ,legam capetele si lasam la frigider peste noapte.A doua zi asezam carnea intr-un vas...

Afisate 181 - 210 din 304 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]