alta idee n-am avut...daca voi aveti dati de veste.....E treaba cu mica , mare si potrivit.....
Mai intai ne ocupam de legume le curatam,le taiem dupa cum urmeaza :telina in cubulete potrivite,ceapa solzisor,vanata in cubulete,ardeiul julien dar mai mare,morcovul rondele.usturoiul in jumatati,cartofii cuburi mai mari,iar rosiile le curatam de coaja si le taiem marunt.Luam cotletele le spalam si stergem cu un servet,apoi le saram si piperam pe ambele parti.Incingem ulei intr-o tigaie si rumenim cotletele pe ambele parti.In acelasi ulei punem telina,ceapa,ardeiul,morcovul si vanata,punem sare si piper,amestecam si punem un capac peste tigaie ,cca 10 min,apoi luam capacul si mai lasam la calit cca 20 min.Scoatem legumele le asezam intr-un vas ce va mege la cuptor.In aceiasi tigaie punem cartofii si usturoiul si asezam capacul pentru 10 min,apoi scoatem capacul si adauga, rosiile,lasam cca 15 min si dupa aia turnam totul in vasul in care am pus primele legume,amestecam totul,asezam cotletele deasupra si dam vasul la cuptor pentru cca 2 ore la foc mic.Cand este gata presaram marar tocat sau patrunjel,dupa preferinta