Introducerea o introduc cu alta ocazie......
Mai intai am pregatit sosul pentru spaghete.Intr-o craticioara am pus pasta de tomate,am adaugat zahar,sare si piper dupa gust ( fiecare pune cat crede de cuvinta),am dat in 2 clocote ,apoi am tras craticioara de pe foc si am presarat busuioc uscat.
Ne apucam sa pregatim degetelele.Intr-un castron punem ouale,le batem bine,adaugam 1 lingura de condimente,apoi adaugam fainacernuta si pesmetul,subtiem cu lapte.Bucatelele de muschiulet de pui le tavalim prin faina ,scuturam surplusul si apoi le tavalim prin preparatul de mai sus.Inainte sa ne apucam sa prajim degetelele,punem la fiert o oala cu apa ,adaugam un praf de sare in apa.cand a inceput sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem 8 min.Cat fierb spaghetele ne apucam sa prajim degetelele.Intr-un tuci topim uleiul de palmier,lasam sa se incinga si apoi prajim degetelele.Le scoatem pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.
Scurgem pastele,le asezam pe o farfurie si gata-i mancarea.......fiecare serveste dupa plac,unii cu branza rasa,altii cu maioneza...ca vorba aia ''gusturile nu se discuta''