Din categoria, ce mai mancam,dar sa mai schimbam un pic aspectul si gustul.....
Curatam ciocanele si le spalam bine.Le punem la fiert cu cca 2 l apa si 2 cuburi de maggi. Lasam sa fiarba cca 20 min. Scoatem ciocanelele pe o farfurie si le lasam sa se raceasca putin. Apoi tavalim ciocanelele prin condimente si infasuram in bacon fiecare ciocanel, folosim o scobitoare sa fixam baconul. Dupa ce am infasurat toate ciocanelele le asezam in tigaia dry cooker, impanam cu catei de usturoi si turnam 1/2 pahar de supa.
Apoi ne ocupam de orez. Intr-un vas de yena punem orezul si turnam 3 pahare (acelasi pahar cu care am masurat orezul) de supa. Bagam vasul la cuptor si ne apucam sa calim legumele, dupa ce am taiat si ceapa si ardeiul. Calim cca 10 min legumele apoi le adaugam peste orez, lasam la cuptor pana supa este absorbita in totalitate. Cat sta la cuptor orezul, adaugam peste pulpe un pic de ulei de masline, asezam tigaia pe foc, punem capacul si lasam la foc mic pana e gata orezul. Scoatem orezul din cuptor, dam focul mai tare si bagam tihaia cu ciocanele cca 10 min, cat sa se rumeneasca .