Chiftelute la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2014 | 15204 vizualizari

 

E mai racoare afara,deci merge sa dau drumul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc tocata ( un pic mai grasa)
  • 250 g carne de vita tocata
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam.

Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata tocata marunt.

Dupa ce am omogenizat bine tot amestecul, formam ''perisoare'' sau chiftelute, le dati forma care vreti.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei asezam gogoselele formate, dam tava la cuptor la foc mediu cca 1 ora.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor