Placinta cu carne tocata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 20155 vizualizari

 

E fara introducere,sa nu zgandaresc ''haloinul'' asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foitaj 275 g
  • 350 g tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 2 ardei rosii, mai mici
  • 1 gogosar galben,mic
  • 2 morcovi mai mici
  • marar
  • sare
  • piper
  • pentru uns
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne tocata:

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie unde am incins 50 ml ulei.Calim amestecul cca 15 min,il scoatem in castron,adaugam cele 2 oua si omogenizam bine.Luam o forma de tarta din silicon diametrul 22 cm.Din aluatul foitaj taiem un rotund care sa imbrace si peretii formei.Turnam compozitia peste aluat,deasupra asezam restul de aluat.Eu am format un grilaj si niste floricele.Ungem placinta cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor.Eu am asezat forma de tarta in tava de la aragaz in care am turnat apa.Am lasat la cuptor cca 40 min ( depinde de cuptorul fiecaruia),pana s-a rumenit frumos.Se serveste atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si aluat fraged