Coaste de porc afumate, la punga

de Constelatialeu in Porc, 15 Oct 2014 | 7105 vizualizari

 

Una-i aia cu coasa eu sunt aia cu coasta....deci iar am dat iama-n coaste....

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g coaste de porc afumate
  • 2 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • boia dulce
  • ulei
  • punga pentru cuptor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc afumate, la punga:

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii deasupra,legam punga la ambele capete si o intepam in diverse locuri cu o scobitoare.Asezam punga intr-un vas de yena si bagam la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte s ascoatem de la cuptor desfacem punga sa se rumeneasca  coastele.

Cam asta-i tot,am mancat,mi-a fost de bine.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate, la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Constelatialeu 1

16.10.2014, 06:06

Diamantoaso sa aduci si parmezanul...

Valclaudia 1

16.10.2014, 06:43

bai, ce introducere!! Esti inconfundabila!

mirela0911 1

16.10.2014, 09:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor