Pui,apa,pui,sare,pui,condimente,pui nu mai pui ca ai pus destul...cam asa sta treaba...deci pune mana sa pui....
Mai intai ne ocupam de pui.
Ii spalam, ii curatam de fulgi, apoi ii uscam cu un servet.
Ii crestam pe piept,pulpe.
Untul il amestecam cu mustarul,apoi adaugam condimentele dupa gust,omogenizam bine si ungem puii cu acest amestec.Apoi luam 2 borcane de 800 g le umplem cu apa si adaugam in apa cimbru si boabe de piper.
Asezam deasupra fiecarui borcan cate un pui,il fixam bine sa nu se rastoarne,apoi bagam borcanele cu pui la cuptor,la foc moderat cca 3 ore.Borcanele le asezam in tava aragazului,in care turnam apa.Din cand in cand verificam apa din tava,daca a scazut mai adaugam apa.Dupa 3 ore,cand sunt rumeni si bine patrunsi ii scoatem din cuptor si servim cu pofta.....