madi_marin

7

Bucataras
Top-Chef

Ploiesti

Bucataras din 22.03.2009

RETETE670
PRIETENI210
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor

In Pui la 2 Aug 2012

Aripioarele se curăţă, se spală, apoi se şterg de apă. Se punh într-un castron, se ung cu ulei  şi se presară cu condimente, sare şi piper. Se pregăteşte o tavă cu puţin ulei unde se pune carnea, apoi se adaugă felii de lămâie, căţeii de usturoi şi apă cam o...

Aripioare KFC

In Pui la 4 Iul 2012

Aripioarele se curăţă, se spală, se taie în jumătăţi şi se şterg de apă. Se ung cu puţin ulei, se presara cu sare şi piper şi se pun în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt şi unsă şi ea cu un pic de ulei. Se prăjesc la foc potrivit pe toate...

Şniţele crocante

In Pui la 29 Iun 2012

Se taie carnea în bucăţele potrivite care se aplatizează puţin cu ciocanul de şniţele. Ouăle se bat ca pentru omletă cu puţină sare. Se adaugă caşcavalul ras şi un pic de făină. Fulgii şi covrigii se zdrobesc, dar nu foarte mărunt şi nu se amestecă. Carnea...

Reteta delicioasa de iahnie de fasole cu costita afumata

In Mancaruri cu carne la 2 Iun 2012

Preparare Reteta delicioasa de iahnie de fasole cu costita afumata Fasolea se spală în câteva ape, apoi se pune la înmuiat pentru câteva ore. Se spală din nou şi se pune la fiert. Când e pe jumătate fiartă se adaugă bucăţile de costiţă şi se fierb...

Pui la rotisor

In Pui la 9 Mai 2012

Puiul se curăţă, se spală, se şterge şi se taie în jumătate. Bucăţile se ung cu un pic de ulei şi se presară cu condimente. Se pun la rotisat pentru o ora şi jumătate sau două. Se poate servi cu salată de legume crude sau murate la saramură sau cu mujdei. Poftă...

Friptură de miel şi ied la cuptor

In Oaie la 15 Apr 2012

Carnea se spală bine, apoi se şterge şi se unge cu ulei. Se împănează cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se presară cu condimente. În tava de cuptor se pune ulei, apoi se aşează bucăţile de carne, se adaugă 2 căni de apă şi se dă la cuptor la foc potrivit....

Drob

In Oaie la 14 Apr 2012

Organele se spală  şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune...

Tocană ţărănească

In Porc la 9 Apr 2012

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert. Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute . Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă, ...

Budincă de paste cu carne de pui

In Pui la 4 Mar 2012

Pieptul de pui se pune la fiert. Se spumează şi când e gata se curăţă cărniţa de pe oase şi se taie mărunt. Între timp fierbem pastele….orice formă dorim….conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scurgem de apă. dar păstrăm o parte din ea pentru că ne...

Curcan cu ceapă şi sos cu piure

In Curcan la 4 Feb 2012

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în puţin ulei. Se rumeneşte frumos, apoi se adaugă bucăţelele de carne presărate cu sare şi piper. Se pune apă caldă cât să o acopere şi se lasă să fiarbă la foc potrivit. Cand aproape a scăzut se mai adaugă puţină...

Sarmale

In Porc la 13 Ian 2012

Ceapa se toacă mărunţel şi se pune peste carne. Se mai adaugă sare,piper, cimbru şi mărar şi orezul spălat şi bine scurs. Se omogenizează bine compoziţia şi se lasă la odihnit . Varza se desface în foi cărăra li se taie cotoarele. Se taie la mărimea potrivită şi...

Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

In Porc la 9 Dec 2011

Carnea  se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori e nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata...

Varză a la Cluj

In Porc la 24 Noi 2011

Varza o tocam fideluţă. O amestecăm cu un pic de ulei şi piper. Carnea o amestecăm cu ceapa tocată, orezul spălat şi bine scurs, sare, piper şi cimbru uscat. Se pune la încins puţin ulei şi se adaugă amestecul de carne. Se lasă pe foc căteva minute amestecând...

Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc si arpagic

In Porc la 16 Noi 2011

Carnea se spală, se şterge şi se taie în cubuleţe. Se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe. Se adauga apoi apa caldă şi se lasă până ce cărniţa e aproape fiartă. Se adaugă şi arpagicul, castraveţii tăiaţi felii,...

Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

In Porc la 31 Oct 2011

Muşchiul se spală, se sterge şi se taie felii. Cârnaciorii se taie în bucaţele. Ciupercile se curăţa. Intr-o tavă de cuptor se pune puţin ulei. Se pun feliile de carne, bucăţelele de cârnaţi, ciupercile întregi, căţeii de usturoi feliaţi, 1 ceaşcă...

Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi

In Porc la 16 Oct 2011

Ceafa se spală, se şterge , se unge cu ulei şi se presară cu condimente. Se pune într-o tigaiţă şi se dă la cuptor. Se prăjeşte pe ambele părţi apoi se adaugă o ceşcuţă cu apă. Se lasă la foc măricel până e gata. Cartofii se curăţă, se spală şi se taie...

Varza calita cu costita afumata - Reteta traditionala pentru o mancare gustoasa

In Mancaruri cu carne la 18 Sep 2011

Cum se prepara Varza calita cu costita afumata - Reteta traditionala pentru o mancare gustoasa Cepele se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei încins într+un vas care va merge la cuptor. Costiţa se porţionează şi se adaugă peste ceapă. Se călesc...

Aripioare cu ciuperci

In Pui la 16 Sep 2011

Aripioarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper . Se tapetează o tavă cu hârtie de copt , se unge cu ulei şi se pun aripiarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripiarele...

Costiţă cu ceapă pe pat de piure

In Mancaruri cu carne la 7 Sep 2011

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe. Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul. Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costita călită cu ceapă şi castraveţi acri...

Mâncare de ardei copţi

In Pui la 6 Sep 2011

Ardeii se pun la copt pe plită.Carnea se spală, se şterge şi se taie fâşii. Ceapa se toacă mărunt. Se căleşte în ulei împreună cu carnea. Se adaugă şi puţină apă şi se lasă să fiarbă împreuna. Cand ardeii sunt gata se curaţa de coajă şi seminţe si...

Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă

In Porc la 31 Aug 2011

Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill. Roşiile se spală şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel. Friptura se...

Tocăniţă de viţel

In Vita la 18 Aug 2011

Preparare tocanita de vitel: Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă se adaugă cubuleţele de carne . Se călesc şi împreună pentru câteva minute, apoi se...

Gustare calda

In Mancaruri cu carne la 5 Aug 2011

Pieptul se taie in fasiute subtiri in care se infasoara bucatele de carnati. Se fixeaza cu scobitori , se presara cu sare si piper si se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc . Se servesc cu mamaliguta si usturoi. Pofta buna!

Pui picant pe plita

In Pui la 4 Aug 2011

Pieptul de pui se spala, se sterge, se unge cu ulei, se presara cu sare , piper si boia si se pune la fript pe plita incinsa si alaturi ciupercutele curatate. Carnita se intoarce ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. La servire putem pune smantana peste ciupercute....

Pui la cuptor cu ciuperci si rosii

In Pui la 29 Iul 2011

Pulpele de pui se spala, se sterg si se ung cu ulei. Se presara cu condimente si piper. Se pun in tava de cuptor cu ulei si putina apa. Se dau la cuptor. Ciupercile se curata si se taie nu foarte marunt. Cand puiul e pe jumatate facut, se adauga ciupercile ,usturoiul tocat , rosiile...

Saramura de pui

In Pui la 13 Iul 2011

Pulpele dezosate se ung cu ulei si se presara cu sare si piper. Se frig pe gratar alaturi de ardei si rosii. Cand sunt gata, carnita se lasa deoparte, iar legumele se curata si se taie fasiute. Se pune la fiert apa , se adauga sare, piper,ardei iute , usturoi si marar tocate. Se da un...

Porc cu sos si mamaliga

In Porc la 19 Feb 2011

Carnita se spala,s e sterge si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa cat sa o acopere. Se mai completeaza din cand in cand pana ce carnita e complet fiarta. Apoi se scoate din zeama si se pune deoparte. In putin ulei se caleste usturoiul taiat marunt, apoi se adauga carnita si se...

Piept de pui umplut cu ciuperci

In Pui la 17 Feb 2011

Peptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne. Ciupercile se curata , se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat. Foaia de carne  se presara cu condimenate, apoi se pun ciupercile si se  ruleaza. Se leaga ruloul cu ata , se unge cu...

Friganele cu salata de pui si ciuperci

In Pui la 5 Feb 2011

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate. In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine....

Pulpe usturoiate pe pat de mamaliguta la cuptor

In Pui la 1 Feb 2011

Pulpele de pui se spala , se ung cu putin ulei si se presara cu condimente. Se pun intr-o tava cu ulei si apa si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se pune si usturoiul taiat  si se mai lasa sa se rumeneasca impreuna. Se prepara o mamaliguta. Intr-un vas termorezistent se pune un...

Afisate 61 - 90 din 138 retete    

Postari recente

publicat la 23.01.2022

Desert cornuri dulci pufoase

publicat la 17.01.2022

Tocanita cu naut

publicat la 09.01.2022

Ciorba de caltabos afumat

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]