Piept de pui umplut cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 17 Feb 2011 | 5058 vizualizari

 

Pentru ca mi-era pofta de ciuperci am facut ceva variatiuni pe aceasta tema....Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui fara os
  • 8 ciupercute
  • marar proaspat
  • condimente pentru carnea de pui
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Peptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne.

Ciupercile se curata , se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat.

Foaia de carne  se presara cu condimenate, apoi se pun ciupercile si se  ruleaza. Se leaga ruloul cu ata , se unge cu ulei, se presara cu condimente si se pune in tava tapetata cu hartie de copt unsa si ea cu ulei. Se da la cuptor la foc potrivit pana cand carnita e gata( se intoarce de cateva ori ).

Noi am servit cu pilaf cu ciuperci si castraveciori la saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate cu pui si ciuperci