Aripioare cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 16 Sep 2011 | 5652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 200 g ciuperci mici
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci:

Aripioarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper . Se tapetează o tavă cu hârtie de copt , se unge cu ulei şi se pun aripiarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripiarele întorcându-se de câteva ori până sunt rumenite frumos pe toate părţile.

Între timp spălăm ciupercuţele fără să le mai curăţăm de pieliţă. Se scurg bine şi se trag la tigaie în puţin ulei încins împreună cu usturoiul tocat, sare şi piper.

Aripioarele se servesc cu ciupercuţele presărate cu mărar şi eventual puţină smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (48)

madi_marin 1

14.11.2011, 21:23

bai....ce-i aici....? giorgia....ma bucur ca v-au placut....

diaconta 1

14.11.2011, 21:30

CUM "CE-I AICI?"
AM VENIT LA MASA

madi_marin 1

15.11.2011, 18:53

dia.....cred ca ar trebui sa treci la cizme..... nu ti-e frig in pantofi?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante