Cele mai gustoase mancaruri si deserturi sunt cele care isi pastreaza aroma ingredientelor folosite, aducand bucurie papilelor noastre gustative.
Cel mai bun mod de a gati este prin tehnica slow cooking care a devenit practic un mod de viata pentru multe persoane.
Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă 'slow cooking', la o temperatură relativ scăzută, presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.
Cu siguranta, cunoasteti si voi deja acest lucru, iar daca nu ati experimentat inca acest mod de a gati, va recomandam sa incercati, veti ramane incantati.
Sarbatorile pascale se apropie si, odata cu ele, dorinta de a pregati un meniu variat, gustos, de sezon, insa fara a petrece ore nesfarsite pentru a gati toate preparatele dorite.
Ei bine, un slow cooker Crock-Pot te poate ajuta sa realizezi cu brio acest meniu, astfel ca tu trebuie doar sa pregatesti ingredientele, iar el va face ceea ce stie el mai bine: sa gateasca in locul tau.
Fie ca alegi legume de sezon, carne de miel sau dietetica, poate de iepure sau curcan, cu siguranta te vei bucura de gust si savoare in farfurie.
Iata cateva recomandari de retete absolut delicioase pe care le poti prepara cu ajutorul unui slow cooker Crock -Pot, astfel ca masa de sarbatori sa fie o parada gustativa la superlativ:
Supa de berbecut in stil grecesc
Pulpe de iepure cu ciuperci la gratar
Tochitura de berbecut si carnati de oaie
Mai multe retete gasiti pe www.crockpot-romania.ro