Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar

de Oana in Iepure, 18 Iun 2015 | 4281 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Pulpe de iepure – 4 buc
    • Pastaie de vanilie – 1 buc
    • Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
    • Usturoi – 4 catei
    • Salote – 2 buc
    • Ulei de masline – 3 linguri
    • Piper boabe – 1/2 lingurita
    • Miere – 1 lingura
    • Vin roze – 50 ml
    • Fresh de la 2 portocale
    • Ciuperci – 8 bucati, mai mari
    • Sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar:

  • Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;

  • Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;

  • Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;

  • Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;

  • Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;

  • Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;

  • Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;

  • Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure marinat in iaurt