Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 3126 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 1 ora si 30 min, temperatura low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Iepure – 1 buc
  • Bacon – 8-10 felii
  • Prune proaspete – 6 buc
  • Cherry – 60 ml
  • Ghimbir macinat – 1 varf de cutit
  • Cimbru proaspat – 3 crengute
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Salota – 2 buc
  • Fresh de lamaie – 60 ml
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile;

  • Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat;

  • Incinge vasul de aluminiu al slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure;

  • Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru;

  • Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea;

  • Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca;

  • Ia vasul de pe foc si introdu-l in slow cooker Crock-Pot;

  • Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min;

  • Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul;

  • Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L