Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 10508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza
  • 100 g somon afumat
  • 2 linguri marar tocat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • felii de bagheta neagra
  • sferturi de felii de lime pentru décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat:

Se mixeaza cu blenderul somonul afumat cu crema de branza si zeama de lamaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se amesteca la final cu mararul tocat.

Pe felii de bagheta neagra se pune crema de branza cu un posh si se decoreaza cu sferturi de felii de lime.

Se tin la frigider cel putin jumatate de ora inainte de servire, apoi se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti