Pilaf cu praz si masline

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Dec 2017 | 26754 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

10.12.2017, 19:48

RODIMUR 1

10.12.2017, 19:50

Foarte bun, pilaful acesta!

vasimur 1

10.12.2017, 19:52

Rahela Velicu 1

10.12.2017, 19:53

Foarte gustos!

abstract01 1

10.12.2017, 19:58

Constelatialeu 1

10.12.2017, 20:10

cam chior pilaful asta, doar praz si masline....

Ancutsa 1

10.12.2017, 20:19

Arata super!

Rocsi 1

10.12.2017, 21:13

Mie imi place pilaful, mai ales cald este o bunatate!

constantinescudorel85 1

10.12.2017, 21:19

Bun!

xana 1

10.12.2017, 21:27

Foarte bun!

mirela0911 1

10.12.2017, 22:10

Ce bine arata!

Anett 1

10.12.2017, 22:19

super!

oanapl 1

10.12.2017, 22:31

Ce bine arată!

Valclaudia 1

11.12.2017, 05:51

grozava mancarica!

miki_a 1

11.12.2017, 06:27

Arată bine! Și sigur e și foarte delicios!

-Licurici- 1

11.12.2017, 07:56

Arata foarte bine!

anca_rm 1

11.12.2017, 08:28

arata foarte bine, delicioasa mancarica de post

dantes 1

11.12.2017, 13:54

Bun!

Panacris 1

11.12.2017, 14:51

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Geanina87 1

12.12.2017, 09:27

mihaelar63 1

13.12.2017, 09:17

Cu masline si cu dafin , n-am mai facut Urmeaza

kytz 1

05.03.2018, 05:49

Cred că a fost foarte delicios! Urmează să-l probez și eu!

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 14:20

abstract01 1

11.11.2020, 21:17

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado