Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital

de AlexTeacher in Slow Cooker, 11 Apr 2015 | 8082 vizualizari

 

O delicioasa friptura frageda si aromata pentru masa de Paste! Sarbatori fericite tuturor!

 

INGREDIENTE

  • Pentru marinada:
  • antricot de miel – 1 kg
  • menta proaspata – 8 frunze
  • coriandru boabe – 1 lingura
  • zeama de lamaie – 3-4 linguri
  • piper alb – dupa gust•
  • sare – dupa gust
  • vin rosu demisec – 25 ml
  • usturoi – 2 catei
  • Pentru gatit:
  • ceapa verde – 1 legatura
  • usturoi verde – 1 legatura
  • usturoi – 3 catei
  • unt cu ierburi / unt normal – 50 g
  • vin rosu demisec - 50 ml
  • ulei de masline – 1 lingurita
  • turmeric (curcuma) – 1 lingurita
  • zeama de lamaie – 2 linguri
  •  sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital:

• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii 

• puneti toate bucatile intr-un castron incapator
• asezonati mielul cu sare si piper
• zdrobiti boabele de coriandru intr-un mojar
• tocati menta si usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele peste miel si amestecati bine
• puneti folie de plastic pe deasupra si lasati-l la marinat 48 de ore
• tocati ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul simplu
• scoateti mielul din frigider si adaugati-l in slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital
• peste acesta puneti ceapa verde, usturoiul verde si cel simplu, urmat de untul cu ierburi, turmeric, zeama de lamaie, putina sare si piper, ulei de masline si vin
• setati slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 3 ore
• asezonati cu sare si piper cu 15 minute inainte de a se termina programul de gatit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L