Iata cum se prepara Fantezie de purcel
Carnea se taie bucati potrivite mai mici.
Carnatii se taie la 2 cm.
Costita se taie cuburi mai mari.
Se pune uleiul intr-o cratita si se calesc bucatile de carne.
Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de...
Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline
Cotletul se curata si se taie bucati.
Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.
Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.
Se pune uleiul intr-o cratita, se prajesc...
Iata cum se prepara Reteta de snitele din piept de curcan
Pieptul de curcan se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.
Feliile de piept de curcan se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.
Se pun unele peste altele si se tin...
Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.
Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare, vegeta si piper.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune...
Pulpele se curata si se spala bine si se usuca.
Se pun la prajit intr-o tigaie cu uleiul.
Se sareaza si se pipereaza.
Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea.
Se scot pulpele pe o farfurie.
In ulei se pune la calit ceapa si 5 catei de usturoi, curatate si tocate....
Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece.
Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin.
Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta.
Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt.
Se adauga vegeta, boiaua si...
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale, iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare.
Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie.
Se adauga 3 linguri...
Preparare Varza murata cu afumatura la cuptor
Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata.
A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca.
Afumatura se taie bucati mai mici.
Intr-o cratita se pune uleiul si...
Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nervuri si se cresteaza cu cutitul in cruce la capat (pentru a iesi aerul la fiert).
Orezul se spala si se lasa in apa rece.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.
Cand devine...
Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper.
Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot.
In acelasi ulei se caleste 3-4 minute ceapa taiata marunt si usturoiul pisat.
Se adauga rosiile si se presara...
Sfertul de miel se portioneaza, se curata, se spala bine si se usuca.
Intr-o tava se pune uleiul si bucatile de miel si se ung bine cu ulei.
Se presara sare, boia, piper si se pune vinul stropind si pulpa.
Se introduce tava in cuptor pentru 40-50 minute.
Din cand in cand se intoarce...
Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.
Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.
Se scot pe o farfurie.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita in care am prajit pulpele.
Se...
Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei.
Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie.
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Ceapa se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min.
Se pun ardeii, vegeta, boia afumata, piper, apa si se fierbe 10...
Costita se taie cuburi si se prajeste.
Carnatii se taie felii si se prajesc.
Se amesteca branza rasa cu cascavalul ras.
Se unge un vas termorezistent cu unt.
Se taie mamaliga in felii de 1-1,5 cm.
Se pune in vas un strat de mamaliga si se acopera cu costita si carnatii prajiti....
Pulpa de porc se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.
Se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune faina.
In alta farfurie se bat ouale si se...
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare.
Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore
Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie.
Se adauga 2 linguri cu...
Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.
Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.
Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.
Se toarna apa in tava pe toata suprafata.
Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.
Se intoarce de mai multe...
Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs, pasta de tomate, condimente si se amesteca bine.
Frunzele de vita de vie se lasa la dezghetat.
Se ia o frunza, se pune carne in zona coditei, se pliaza lateralele si se ruleaza strans pana la varful frunzei....
Pulpele se curata, se spala, se lasa la uscat, se presara cu vegeta, piper, boia, sare.
Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.
Se scot pulpele, se adauga ceapa curatata si taiata marunt si se caleste 5 minute.
Se presara...
Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.
Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.
Se presara condimente pentru miel, boia afumata, piper si sare pe ambele parti.
Se pune berea si se stropesc si coastele.
Se introduce tava cucoastele de miel...
Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar.
Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti.
Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici.
Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc in baie de ulei.
Se scot si se sareaza. ...
Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata.
A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca.
Scarita afumata se taie bucati.
Intr-o cratita se pune uleiul si scarita si se prajeste putin pe ambele parti.
Se scot...
Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase.
Ouale se bat cu sare si piper.
Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.
Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se mananca calde...
Pulpele se curata, se spala si se pun la scurs.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana se ontine o pasta.
Se trec pulpele prin acest amestec si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se acopera tava cu folie de aluminiu.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C,...
Se toaca ceapa solzisori si se pune intr-un castron.
Se presara sare si se toarna otet si apa in proportii egale.
Se acopera cu folie si se tine la frigider cel putin 5 ore.
Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare, piper,...
Inimile si pipotele se curata, se spala bine, se taie in doua si se scurg bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie marunt.
Se canecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Expres la o sursa de curent.
Se apasa functia BROWN/SAUTE, se selecteaza 10 minute si se...
Carnea se taie bucati potrivite mai mici.
Carnatii se taie la 4-5 cm.
Costita se taie cuburi mai mari.
Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.
Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.
Se presara cu boia, cimbru,...
Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca.
Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune faina.
In alta farfurie se bat ouale...
Bucatile de ficat prajit se taie cuburi potrivite.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc putin bucatile de ficat, intorcand pe toate partile.
Cand sunt rumenite pe toate partile, se sparg ouale direct in tigaie.
Se presara imediat sare si piper.
Se amesteca usor toate...
Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.
Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.
Intr-o farfurie se pun 100g faina.
In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.
In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu...
Fantezie de purcel
Iata cum se prepara Fantezie de purcel Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se calesc bucatile de carne. Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de...
Reteta de cotlet de porc cu masline
Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline Cotletul se curata si se taie bucati. Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina. Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs. Se pune uleiul intr-o cratita, se prajesc...
Reteta de snitele din piept de curcan
Iata cum se prepara Reteta de snitele din piept de curcan Pieptul de curcan se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii. Feliile de piept de curcan se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Se pun unele peste altele si se tin...
Snitel vienez de purcel
Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite. Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare, vegeta si piper. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute. Intr-o farfurie se pune...
Ostropel
Pulpele se curata si se spala bine si se usuca. Se pun la prajit intr-o tigaie cu uleiul. Se sareaza si se pipereaza. Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea. Se scot pulpele pe o farfurie. In ulei se pune la calit ceapa si 5 catei de usturoi, curatate si tocate....
Iahnie de fasole cu afumatura
Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin. Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta. Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt. Se adauga vegeta, boiaua si...
Sarmale traditionale
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale, iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie. Se adauga 3 linguri...
Varza murata cu afumatura la cuptor
Preparare Varza murata cu afumatura la cuptor Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca. Afumatura se taie bucati mai mici. Intr-o cratita se pune uleiul si...
Ardei umpluti cu carne de pui
Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nervuri si se cresteaza cu cutitul in cruce la capat (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Cand devine...
Pui cacciatore
Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se caleste 3-4 minute ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Se adauga rosiile si se presara...
Friptura de miel cu vin si usturoi
Sfertul de miel se portioneaza, se curata, se spala bine si se usuca. Intr-o tava se pune uleiul si bucatile de miel si se ung bine cu ulei. Se presara sare, boia, piper si se pune vinul stropind si pulpa. Se introduce tava in cuptor pentru 40-50 minute. Din cand in cand se intoarce...
Pulpe de pui cu mazare
Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o farfurie. Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita in care am prajit pulpele. Se...
Tocana de cartofi cu carnati
Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei. Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie. Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt. Ceapa se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min. Se pun ardeii, vegeta, boia afumata, piper, apa si se fierbe 10...
Mamaliga impanata
Costita se taie cuburi si se prajeste. Carnatii se taie felii si se prajesc. Se amesteca branza rasa cu cascavalul ras. Se unge un vas termorezistent cu unt. Se taie mamaliga in felii de 1-1,5 cm. Se pune in vas un strat de mamaliga si se acopera cu costita si carnatii prajiti....
Snitele clasice cu piure de cartofi
Pulpa de porc se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii. Se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute. Intr-o farfurie se pune faina. In alta farfurie se bat ouale si se...
Sarmale in foi de varza acra
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie. Se adauga 2 linguri cu...
Friptura de Craciun la tava
Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in tava pe toata suprafata. Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore. Se intoarce de mai multe...
Sarmale in frunze de vita de vie
Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs, pasta de tomate, condimente si se amesteca bine. Frunzele de vita de vie se lasa la dezghetat. Se ia o frunza, se pune carne in zona coditei, se pliaza lateralele si se ruleaza strans pana la varful frunzei....
Mancare de pulpe de pui cu ardei copt
Pulpele se curata, se spala, se lasa la uscat, se presara cu vegeta, piper, boia, sare. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti. Se scot pulpele, se adauga ceapa curatata si taiata marunt si se caleste 5 minute. Se presara...
Coaste de miel cu bere la cuptor
Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs. Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei. Se presara condimente pentru miel, boia afumata, piper si sare pe ambele parti. Se pune berea si se stropesc si coastele. Se introduce tava cucoastele de miel...
Salata shaorma
Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar. Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc in baie de ulei. Se scot si se sareaza. ...
Varza calita picanta
Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca. Scarita afumata se taie bucati. Intr-o cratita se pune uleiul si scarita si se prajeste putin pe ambele parti. Se scot...
Snitele din parizer
Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase. Ouale se bat cu sare si piper. Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie. Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta. Se mananca calde...
Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor
Pulpele se curata, se spala si se pun la scurs. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana se ontine o pasta. Se trec pulpele prin acest amestec si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C,...
Chiftelute cu ceapa rosie in sos de maioneza si smantana
Se toaca ceapa solzisori si se pune intr-un castron. Se presara sare si se toarna otet si apa in proportii egale. Se acopera cu folie si se tine la frigider cel putin 5 ore. Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare, piper,...
Mancare de inimi si pipote cu ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express
Inimile si pipotele se curata, se spala bine, se taie in doua si se scurg bine. Ceapa se curata si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie marunt. Se canecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Expres la o sursa de curent. Se apasa functia BROWN/SAUTE, se selecteaza 10 minute si se...
Friptura de Craciun
Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 4-5 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne. Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc. Se presara cu boia, cimbru,...
Snitel crocant din pulpe de pui
Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca. Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute. Intr-o farfurie se pune faina. In alta farfurie se bat ouale...
Scrob de oua cu ficat de porc
Bucatile de ficat prajit se taie cuburi potrivite. Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc putin bucatile de ficat, intorcand pe toate partile. Cand sunt rumenite pe toate partile, se sparg ouale direct in tigaie. Se presara imediat sare si piper. Se amesteca usor toate...
Piept de pui cu crusta de cipsuri
Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite. Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora. Intr-o farfurie se pun 100g faina. In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper. In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu...